|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
TAK dla czata NIE dla wylaczania Tibii na kilka dni |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() wy to chyba w myslach mi czytacie
mialem juz wczoraj o tym napisac ale zapomnialem i forum by sie odludnilo i mi byloby latwiej pracowac i wogle... w kazdym razie jestem ZA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2003
|
![]() Postaw Czata, postaw czata. Ale żeby to nie był tani czat polchatu ;D bo to będzie kicha... Czat będzie bardzo przydatny gdy będziemy chcieli otrzymać szybką odpowiedź na jakieś pytanie.. Będzie można kogoś poznać, pogadać sobie.. gdy np, tibia nie będzie dostępna. Najlepiej by było zrobić kilka pokoi.. dla każdego serwera.. albo nawet podzielić to wszystko na profesje.. ale to już chyba trochę więcej roboty.. anyway. POSTAW CZATA! POSTAW CZATA!..
--- Rafhard - Nova - Venore - Knight, lvl 27 Be excited! Be, be excited! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() juz napisalem do bosala o tym
teraz trzeba czekac az tylko on sie pojawi wszystko zalezy od niego |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oby tylko nie bylo takiego chata z przeciazeniem jakie jest na Polchacie :/ Moze by jakis kanal #irc otworzyc a nie chata?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() niom tak tak czat dla każdego świata, zawsze mozna sie popytac kogos czy wie jak coś przejsc albo np. dla początkujących jak wpadnie do dziury bez liny mozna poprosic o pomoc itp.
jestem na tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Wlasnie ja terz jestem na tak bo to troche czasu zajmuje kiedy sie chcesz cos dowiedziec a czasem czaekasz po 1h albo i wiecej -a to mykasz se na chata i pytasz co gdzie i jak
![]() |
![]() |