|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Mam taki problem:
od jakiegoś czasu ( to znaczy od kupna nowego kompa) nie moge zalogować się do serwera tibii (dzieje sie tak, jakby jakis program blokowal polaczenie). To samo mam z gadu-gadu, tlenem, wogole wszystkim co ma wspolnego z grami, ściąganiem z p2p. Jedyną rzeczą, którą moge robić, to przeglądanie www. Na początku myślalem ze to wina firewalla na kompie, wiec odinstalowalem go - dalej to samo. Reinstalacja systemu tez nic nie pomoga. POMOCY, powiedzcie co to moze byc? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do p2p to pewnie admin zablokowal programy tego typu u was w sieci ( chyba, ze masz neonke), zablkowanie portu tibi 7171 o ile sie nie myle to tez zaden problem... napisz po prostu maila do admina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Mialem to samo ale zadwonilem do ziomow i dziala zeniby blouka ze matki dzieci zdwonia ze dzieci sie nie ucza i ze maja same jedynki, i ze 2 wylecialo ze szkoly O.o wow LOLs ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Windows XP? Sa dwa wyjscia zapora internetowa albo SP2
Na sp2 ci nie pomoge ale na slynna juz (-.-) zapore ci moge pomoc: 1)PPM na Moje miejsca sieciowe i Własciwości 2)PPM na twoje polaczenie i Właściwości 3)Zakladka zaawansowane i odznacz "Chron moj komputer...." Jezeli nie masz tego zaznaczone to pewnie SP2
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko że nie mam nic z p2p a kumplom z sieci dziala tibia i gg chcailem dodac jeszcze że np. komunikator tlen tesh mi nie dziala...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() ja mam radiówke i mój kolega tez mial i dokladnie to samo z tym ze poczatkowo nic nie hcodzilo potem zaczelo gg itd a tibia neihcodzila mu bodajze 1,5 tygodnia i potem wsyztsko wrcilo do normy adminki przyjezdzaly do niego i nic i tak nie zrobili ja sie na tym nie znam no ale probuje pomoc wiec mowie tak jak bylo ;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warlord Xion
Profesja: Knight
Gildia: Death Alliance
Świat: Titania
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Wyłącz Fire walla ,mi nie działała tibia przez fire walla ,albo po prostu wyreguluj.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Świat: Amera
Poziom: 250
Skille: 110/108
Poziom mag.: 9
|
![]() ja wiem oco chodzi !!
poprostu masz windows xp!! I w tym windowsie jest takie cos jak zapora systemu poprostu masz tam zaznaczone te wszystkie programy w tym tibie na blokowanych programikach CZAISZ?? BOSHE!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeinstalowalem wina z Home na Profesional i dalej wielka KUPA do admira bede szedł ale nie sądze zeby on cos poradził bo kumplom z sieci działa... Kilka tematów wyrzej było napisane 3 możliwości rozwiązania problemu 2 z nich zrobiłem a 1 nie wiem gdzie to szukac..
![]() __________________________________________________ __________ MOZE TO JAKAS KARA BOSKA!? |
![]() |
![]() |