![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Team:
Emers Larry Blanka Galuxu Sir Chema Lord Major Created by: Emers Hosted by: Vermyn .. Jest to 76 mb, plik wmv, spakowany w 2 rary .. Cześć 1. http://www.savefile.com/files/6559239 Cześć 2. http://www.savefile.com/files/5090299 PS. Nie chce slyszec postow typu "bezpieczne, keylogger, etc", jak nie chcesz sciagac, to nie sciagaj. Inni zobacza... Ponadto pliki .rec nie beda pokazane, poniewaz jest to Quest Spoiling oraz zeby zrobic ten quest, trzeba troche pomyslec samemu, a nie "zobacz jak ktos zrobil i sam zrob". *Wszelkie prawa autorskie sa zastrzezone! (Bez zgody Emersa, nie wolno nikomu podawac tych linkow dalej, przesylac filmu dalej, przesywac na inne Forum) Zyczymy milego ogladania. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Widziałem ten filmik kilka dni temu na tibia.de. Szczerze mówiąc, to intro było ciekawsze od filmu.
![]()
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 30-05-2005 o 22:57. Powód: Za długo alt trzymałem :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dal bys qrwa na rapidsdare a nie sie *******isz..
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja i Emers mielismy ostatnio problemy ze znalezieniem dobrego hosta, zaden nie spelniach naszych oczekiwan, tzn. byly limity na wielkosc pliku, na ilosc pobrac itp. Po dlugich poszukiwaniach zostawal wybrany ten host to jest wlasnie tutaj, co prawda nie limit na 1 plik wynosi 60mb, ale lepsze to niz pozostale darmowe hosty.. Filmy oficjalnie zostaly umieszczone na serverze wczoraj tj. 29 maja o chodzi 23:53. Milego ogladania. @up Z rapidshare ten pliki sciaga sie ponad 3 godziny na neostradzie... limit na plik jest 30mb, limit na godzine jest tez 30mb, wiec powodzenia, dobra rada - pomysl, zanim napiszesz.. PS. Ide sie uczyc i spac, problemy dot. filmu, hosta wyjasnie jutro. Ostatnio edytowany przez Vermyn - 30-05-2005 o 23:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]()
![]() |
#6 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Filmik ciekawy, co mogę więcej powiedzieć? Niezły serwer... www.savefile.com - przyda sie ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Jaworzno :D
![]() |
![]() Filmik poprostu Wy***any w kosmos
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Plock
|
![]() Ile to sie okolo bedzie sciagac??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() chciałbym zauważyć, że w 4:36 minucie filmu jest coś takiego że szkielety zaczynają gadać i jest coś takiego: a skieleton says: Hicks !
Czemu jest "a skieleton says" a nie "skieleton says" ? Ostatnio edytowany przez Nuku Hiva - 31-05-2005 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() Hmmm albo ja winrara nie mam albo sie cos zwaliło -.-
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... Ostatnio edytowany przez Asazello II - 31-05-2005 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wystarczy rozpakowac, winrar sam polaczy oba pliki w jeden film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ten film jest wspaniały! I nie chodzi mi tylko o quest, ale o jego RPGowosc i wogle o całokształt! Gratz dla osoby (osób), która/które go stworzyły! Wspaniała robota.
No i oczywiście gratz dla całego teamu ![]() Jestem dumny, że gram na tym samym servie ![]() PS. Może powinniście to dać na tibianews (jako shortnews chociażby), tak jak było np. z filmem "Where's the Love?"? |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Sir Krodo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Independents
Świat: Aldora
Poziom: 91
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
|
![]() A ja nie moge sciagnac........-.-" POwiedzcie od poczatku co i jak.....bo albo ja cos zle robie albo cos sie zje***o....
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Lord Pelar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Guardian of Beers
Świat: Arcania
Poziom: 79
Skille: 84/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie umiem sciagnac oco chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysl, przeczytaj i rozpakuj.. Rejdi widac, ze poradny chlopak i widzial film
@Rejdi No podziekowania tylko i wyłącznie dla Emersa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Gryfice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elder Tyrius
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 48
![]() ![]() |
![]() Co mam zrobic jezeli klikam Download file a nie chce mi wyskoczyc link z downloadem???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Gryfice
![]() |
![]() Za kazdym razem gdy scigam 2 czesc nie dziala pisze ze zapisalo a nie dziala rozpakwuje 2 dochodzi do 67% i lipa. Co mam zrobic?
|
![]() |
![]() |