|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Niedaleko wejscia do kazo jest taka polka skalna z becholderem. Zawsze tam byl, a teraz po updacie to czekalem z pol godziny, a becha jak nie bylo tak nie ma. Tam dalej jest spawn bh?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Powiem krótko zwięzleszybko bez obracania i wciskania innych rzecz...JEST dzisiaj sam go biłem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Z tego co wiem to ten Beholder respuje sie 3 razy w ciagu dnia.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Tam jest porypany respawn
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Straaaaasznie wolno sie tam respi, dlatego malo kto tam ucztuje ^^ |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja tam czesto jak wracam z kopalni to po drodze wpadam odwiedzic bh. Czesto mam szczescie i jest tam
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Ale to jest raczej taki rodzynek na dobranoc jak sie wylogowujesz.
![]() Dobrze jest wstąpić na niego, kiedy się wraca z kopalni, ale czekać na resp jest bez sensu. W tym czasie zabiłbyś dużo słabszych potworów. Przykład dla niekumających z rookgaardu: Po co czekać na respawn trola w pokoju treningowym, jak w tym czasie 10 szczurów zabijesz? |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() to jest prawda , tam jest taki zrypany rsp ze szok, juz predzej dobiegniesz do trolls cave kolo thais
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ten beho nadal tam jest i ma sie calkiem ok--- Ostatnio sam go zaciukalem jak wracalem z kopaln
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Tak wiec, u Beholdera na tej półce skalnej, jest skrzynka, podobnież, jak jej nie ma to sie beholder nie respawnuje, i często ludzie dla tą skrzynke stamtą biorą i wynoszą ją gdzies. A wtedy sie nie respawnuje.
------------------------------------------------------------------------ Tą wersje słyszałem od znajomego, tak wieć jesli nie jest to prawda nie katujcie mnie o to ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Z tego co wiem to beholderki koło krasnal city (
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() krasnal city??
![]() A co do tego beholdera na półce skalnej, to przecież nie będziemy tego ciągnąć niewiadomo ile. Tylko od siebie dodam, że jak wracałem z lootem z kopalni to wpadłem zabić jednego, doszedłem do depo, uzupełniłem zapasy i wróciłem, to był już respawn i zabiłem go sobie poraz kolejny. Czyli resp maksimum co 10-15 minut.