|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Ciekawi mnie wasz sposob pozyskiwania run.Pytanie tyczy sie osob ktore graja sorcerami.Czy jak na huncie zluzyjecie caly bp run SD to za pieniadze pozyskane z huntu kupujecie nowy czy czekacie te 7godzin
i sami go robicie ![]() Ostatnio edytowany przez sorcer3 - 03-06-2005 o 18:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() W robienie runek to można bawić się na początku. Na wyzszym levelu mana idzie na UE lub mana shield'y, a kasę jaką się zarobi na huntowaniu, można przenzaczyć na kupno run.
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 Gram magiem
![]() 2 Bledy poprawilem ![]() Ostatnio edytowany przez sorcer3 - 03-06-2005 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż,jeśli aktualnie nie mam funduszy na zakup run "bawie się" w ich robienie.(Nie używam macro i/lub MC)
Najczęściej brakuje mi pieniędzy i dlatego mam UH'makera (Smoczy Druid) którym robie runki.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() Zalezy gdzie expie. Czasami expie na Larvach (schodzi mi tam 4 vity na 1h), wiec przy okazji robie Sd. Jak expie na DL'ach, Dragach to uzywam do tego Hmm, a mane przeznaczam na Mana Shield, natomiast jak expie na Guardach robie Gfb (bo jak mnie 5 Guardow przy wejsciu dorwie to bedzie zle ^^).
Ale gdy potrzebuje Hmm'kow robie Sd/Uhy moim druidem i je selluje, a nastepnie kupuje Hmm'ki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
re up: Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
hmmm....... musze poczytac wiecej poradnikow bo nie wiedzialem ze drudzi robia sd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry zly przyklad z tym sd. Chodzilo mi o te zeby na ten temat wypowiedzieli sie ludzie ktorzy graja postaciami czarujacymi.A bp sd robi sie bez pacca okolo 7-dmiu godzin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
2.Za puźno Ostatnio edytowany przez Rybzor - 03-06-2005 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 Ale mnie obchodzi
![]() ![]() ![]() 2 Jak ci cos nie pasi to mi postow nie nabijaj ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Dla rozwiania wątpliwości
1 sd =facc 22min pac 18min 20 sd = 440 min<7,3h> 360min <6h> a tak gram sorsem dla zabawy na Infernie <1 świat> i zauważcie że hmm'ki na prawie wszystkich światach są tak cenne jak dla Sorsa Burs arrows więc jest tego mało. Osobiście wole hmm dla Siebie robić, mlvl skacze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() Ja na hunty używam tylko hmm, gfb (rzadko), sd (jak pk zaatakuje lub na niektóre questy bo przed lv80 sie nie opłaca. Pózniej warlocki)i czasami uh (jak red hp i mana <60), explo (najrzadziej).
hmmy kupuje za kase z rotó i ze sprzedarzy gfb, sd Ostatnio edytowany przez Gerod - 03-06-2005 o 21:47. |
![]() |
![]() |