![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Jaworzno
Stan: Początkujący
Imię: Xensiunia
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 18
Skille: 64/63
Poziom mag.: 3
|
![]() a polecam gre tylko trzeba kupic albo od kumpla pozyczyc ^^ i mozna grac przez neta z ludzmi (musisz na wlasnym kompie zrobic serva albo kolega) ja i kolega szukamy kogos kto by pogral
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xensa - 03-06-2005 o 23:10. Powód: dodanie linka :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Wreszcie ktoś tu gra w porządną gierkę
![]() Ja ściągnąłem z emula, tylko miałem jeszcze mały pronblem z crackiem, ale brat załatwił. RADA OD DOŚWIADCZONEGO GRACZA (nie mnie) Najlepiej grać magiem powietrza. Powietrze ma jeden bardzo mocny czar. Woda też jest niezła, ale później jak dostaje się czar Trująca Chmura, to ten skill leci strasznie szybko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Jaworzno
Stan: Początkujący
Imię: Xensiunia
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 18
Skille: 64/63
Poziom mag.: 3
|
![]() rada ode mnie mag jak juz cos to ogien bo potem fire wall ale magiem to trenuje sie wszystkie skille a wojownikiem albo blade/axe/shooting
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dawno temu przeszedłem gierkę.
Grałem magiem ognia (który poźniej zrobił się magiem ziemi-pertyfikacja) Ryckiem skiluje się sword(na końcu najlepsze broń crystal sword jakiś magiczny) no i shooting by do nietoperzy i smoków strzelać. Poźnej i tak magowie służą głownie (chodź nie tylko) do leczenia rycka. |
![]() |
![]() |