|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() Ostatnio ogromna grupa ludzi odchodzi z tibi zastanawiam się dlaczego właśnie teraz od maja to teraz dnia hmm... ok. 15 moich znajomych odeszło z tibi a kiedy wy planujecie odejść ja narazie nie gram tylko na forum siedze napiszcie co wy robiecie odchodzicie czy dalej gracie ??
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie gralem w tibie 2 miechy.
Za to mialem przy tym dużo ubawu ![]() -Knight Online -Jedi Knight Jedi Academy (Teraz też) -Counter Strike (Teraz też) -South Park ( Jak ja kocham to oglądać 7 raz z rzędu od 1 do 9 sezonu ![]() -Star Wars (Uhuhu 3 jest najfajniejsza) -Pisanie ciekawych progsów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ja już od dawna nie gram w tibie
![]() Tylko dobija mnie to, że reszta klasy w szkole cały czas o tibi gadają i czasami naprawde trudno wytrzymać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jeśli chodzi o mnie to lookać podpis.
A teraz Ci wyjaśnie czemu odchodzą: Zalety Tibii: -troche przyjemnosci -rozrywka Wady Tibii: -stracony czas -żeby mieć troszke przyjemności trzeba ZBYT długo na to pracować -dużo kasy jeśli chcesz sie rozerwac -stopnie troszeczke lecą w dół -wciąga jak nałóg -~7mb dysku zapchane gównem... -Trza mieć szybki net I dlaczego odeszli: Zrazili się wadami. Mają wolny net. Mają słaby komp. Mają kare. Wolą poświęcić więcej czasu na rl life. Grają w inne gry. Zgineli/Zostali hacknięci/Okradzeni etc. Mają za |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Powód: Rodzice byli na ostatniej wywiadówce przed końcem roku
![]()
![]() |
#7 |
Master Alucard
|
![]() Tibia to nie jest bezsensowne marnowanie czasu o ile gra sie z glowa i nie marnuje CALEGO wolnego czasu na gre. troche sie poucze, potem wyjde do znajomych, dziewczyny i wieczorem jak jest czas i chec to gram w tibie
![]() @down Teraz znow gram...
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 04-06-2005 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() @Up
Ty osobiście teraz grasz czy nie ?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Toxicity
|
![]() Moj kolega skonczyl juz z tibia 7 raz ale ma jzu nowa postac. Jak wejdzie na maina wypali 5 hmmow to skonczy z tibia znowu
![]()