|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Poszedlem za rada i sciągnąłem Program TDS - 3 by sprawdzić czy na moim komputyerze nie ma trojanów i czy moge zarazem grac w tibie nie obawiając się hacka, TBI juz nie uzywam wiec zmniejszyłem prawdopodobieństwo hacka no to zostały trojany. Przeskanowałem kompa i okazało się że mialem te trojany dwa, usunąłem jeden, ale drugi to plik znajdoawał sie pod ścieżką: c:\windows\system32\system*****
Boje się więc, że gdy go usunę, zniszcze windowsa... Błgam was! Pomóżcie! Kocham Tibie i musze w nią grać! POMOCYYYYY!!! |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1.Jakiego antywirusa używasz? Jeśli jakiegoś z MKS_VIRów to powinien mieć opcję "ulecz plik".
2.Jeśli posiadasz płytkę Windowsa czy jakiego tam systemu używasz to ew. postaraj się skopiować z płyty ten plik i zamienić go na ten zarażony. Jeśli nie da się, to albo zaryzykuj i skasuj plik (w razie rozkwaszenia systemu musisz formatować dysk bądź re-installować system) albo zostaw go w spokoju. Jak chcesz jakieś rady dotyczące reinstalki i formatu to pisz do mnie na PW, zrobiłem ich tyle że mogę napisać książkę ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dzieki chłopaki, no to skombinuje sobie plytke od windowsa...
Sie kumplowi zawali ![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
odradzam kopiowanie, w pliku mogły podczas użytkowania zajść zmiany. Potem Ci będą wyskakiwać błędy, zacinać się Windows... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() No dobra to reinstalne system.
DZIEKI ! Przeczytałem dokładnie wszystkie poradniki o keyloggerach i udało się, usunąłem zarażone pliki i system dziala ![]() Ale nadal będe uważał Ostatnio edytowany przez Yoshu Thor - 04-06-2005 o 20:16. |