|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Blagam niech ktos mi pomoze ostatnio kumple powiedzieli mi o tibi loguje sie na www.tibia.com robie se charakter wybieram swiat (byle jaki) wlanczam tibie i wybieram postac i wyskakuje mi "Too many players online.
Only players with premium accounts are still allowed to enter." slyszalem o pacc ale czy mozna da sie grac w tibie nieplacac ???????????????????????? prosze o szybkie wyjasnienie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Jeżeli nie masz pacc (premmium account), to od pon-pt od ~15:00 - 24:00 oraz przez weekend już od okolic południa, do późnej nocy, masz małe szanse na wejście na serwer, bo jest już napakowany ludźmi. Jeśli będziesz próbował kilka/-naście,-dziesiąt razy, to może uda Ci sie wbić. Spróbuj może wejść rano. A jeśli masz pacc, to po prostu zawsze możesz wejść na serwer (nawet jeśli jest już pełno).
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Zawsze żeby było szybciej napisz gdzies w oknie np. gg swoje hasło i skopioj. Pozniej bedziesz pisal tylko numer i wklejał pod spodem hasło i to bedzie szybciej i zwieksza znacznie twoje szanse na zalogowanie sie do gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Właśnie niedawno został skasowany stąd mój post który "reklamuje" pewien bardzo pomocny program którego nazwy nie mogę już podawać bo dostanę bana... Chociaż nie jest to program sam w sobie ułatwiający grę to może ją nie tyle ułatwić co przyspieszyć w pewien sposób logowanie, ale to jak sie nad nim troszkę popracuje... A jak ktoś chce wiedzieć co to za program, skąd go ściągnąć i jak używać to piszcie PW...
Do modków: To chyba nie jest już zabronione?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
|
![]() tak jak mowia inni pacc ma lepiej bo placi i wejdzie zawsze a ty najlepiej sie loguj z samego rana lub pozno wieczorem ja tak robie bo tez nie mam PACCA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2004
|
![]() na serwerze jest 800 pare miejsc i jak to zostanie przekroczone to tylko pacc moze wejsc odrazu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() jeśli grasz na antice to nie ma mowy żebyś sie dostał w weekend praktycznie od rana
![]() najwieksze szanse sa na tych nowych swiatach miedzy innymi hiberna... ja sam osobiście gram na securze na ktorej nie ma duzych rekordów ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() maksymalnie na swiecie moze byc 850 osob ( nie liczac pacc oni wchodza kiedy chca ) probuj az w koncu ci sie uda sprawdzaj na www.tibia.com ( po lewej stronie ) ile jest ludu i sprobuj wejsc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Powiem 1 slowo moze wiecej lol
Browar mowi glupoty takie programy kradna was KONTA ,wiec nie radze uzywac nawet jednego programu np tibia gg i inne brzydkie programy bo to jest oszustwo~!!!! ![]()