![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
![]() Zachecam innych czlonkow Silence army do wrzucania tu filmikow
![]() (jezeli jest tu gdzies taki temat z filmami prosze przeniesc mojego posta ![]() Ja zaczne od wrzucenia czegos tutaj. Hunt na tombach z Daeronem valandurem Czesc pierwsza(oblukajcie do konca to sie dowiecie czemu jest druga czesc ![]() http://rapidshare.de/files/2278515/tomby.rec.html NO i czesc druga http://rapidshare.de/files/2278489/tomby2.rec.html Filmik moze nie super zajefajny ale to moj pierwszy wlasnorecznie nakrecony film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Świat: Celesta
![]() |
![]() Oglądałem tylko pierwszą część
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A nie wiem ![]() Niedlugo idziemy na hunt na dle (juz bylismy wczoraj) wiec tez skrece jakis filmik ![]() Btw thx dla Daerona za pozyczenie plecaka uh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Chodzież
|
![]() Hehehe, więc tak wyglądają te wasze wycieczki
![]() 08:23 Lith Heno: pisze przy wylaczonym komputerze wiec nie wiem co do mnie piszesz ![]() To dopiero sztuka, ja narazie ledwo potrafie odpalic tibie przy wyłączonym kompie ![]() A zresztą wogóle nie mam po co tibii odpalac, nadal walcze z banem czyli zbieram kase na pacca, docelowo to odrazu na 180 dni ale to narazie plany :/
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aaaa cholera mialo byc: "przy wylaczonym monitorze" a nie komputerze ![]() ty zbieraj ta kase zbieraj, bo potrzebyje sianka na mmsa wiec przydaloby sie na hero skoczyc ![]() |
|
![]() |
![]() |