|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Yoyo jestem z Lunary i chciałbym się dowiedzieć czy dałbym rade na solo Necro wziąść
Sitawuze: Profesja Palladyn level 57 skills 85/66 level m 17 Proszę o odpowiedz szczerą, Czy necro na solo jest mocny ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() W sumie polecam ci lazenie z kims bo solo jest ciezko , ja <65 lv 55 mlv> laze na necro z kumplem <60 lv 55mlv> i dobrze nam idze , solo sam nie dal bym rady z jednego waznego powodu necro leczy sie jak szalony , w sumie potzrebne sa 2 osoby zeby po prostu go ubic bo jak bedziesz sam on zdazy sie wyleczyc po kazdym ciose , pozatym na samym poczatku < muwimy tu of coz o 2-3 spawnach necro na darce> jest ciezko bo wyskakuja 3 na raz , z tych swoich pocisków potraf zaladowac od 1 do 100 .
Pozatym te spawny na darce sa leekko kiepawe bo moze ci na plecy wleciec ds i wtedy jest nieciekawie , polecam necro arene w pentagramie < 1 lv nizej niz zwykle spawny necro> ale to od 60 lv , ale tam wymagany jest mag z ue bo na poczatek jest 3-4 vampy 3-4 kaplanki 6-7 necro duchy szkele mumie i inne badziewie .Potem tam sie ustawiasz pod levom scianom z kumplem i co 2 min macie necro i czasami mumie , najlepsze miejsce do bicia necro jakie znam.A co do solówki , w sumie dasz rade ale moze ci duzo uh zejsc i raczej sie sdkami bedziesz musial wspomagac a to bedzie nieoplacalne.Na necro po upie chodzi sie w 2 osoby , dobij se 3 lv i z jakims socrem bij na arenie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Spox dałem rade bez problemu nawet wziełem na solo Hero - jednym słowem dla mnie jest mierny
![]() Royal Palladyn skills: 85/67 level magic 17 Level 59 --------------------------------------------------------------- Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !! |
![]() |