|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
|
![]() Dajcie mi jakis porzadny poradnik opisujacy trening knighta. Nie interesuje mnei na jakie potwory chodzic zeby expic tylko gdzie chodzic zeby advencowac !! Siedze jak kreyn z combat knifem na ropach i skille mi sie nie spiesza chcial bym wiedziec gdzie moge trenic (na skillach 51/46) zeby mi jakos porzadnie rosly...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() tyle juz tematów z tym bylo
![]() Tak ciezko wpisac w szukaj ?? ![]() Nawet w tym dziale widze odpowiednie tematy ![]() btw.idz do kazordoon na dwarfy i siedz tam az ci sie nie znudzi.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie napisałeś jaki lvl. Według mnie te skile wystarczą do 25 levelu. Potem najlepiej skiluj z dwarfami lub ludźmi.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() w dziale poradniki jest wszystko o knighcie, jak expic/trenic wystarczy troche poszperac
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Jest dokładny poradnik odnośnie skillenia itp....
Moim zdaniem z takimi skillami to idź trenić na dwarfach.
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Omg no przeciesz nie podales lvl ... a pozatym dwarfy sa bardzo dobre nawet i do 50 lvl .. moim zdaniem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dwarfy, dwarfy i jeszcze raz dwarfy. Są poradniki o trenowaniu wystarczy poszukać.
Nie spodziewaj sie że zmiana potworów tu coś da. Jeśli dobrze trenujesz skille będą rosły tak jak u najta czyli baaardzo wolno.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() A ja wam powiem - rotworm
![]() A na serio - prosze moda o zamknięcie tematu, byc moze ostrzezenie, bo zalozyl sam nie wie co, a tego tak duzo że to od smieci sie nadaje...
![]() |