|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Neostrada czy Chello? | |||
Neostrada |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 44.90% |
Chello |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 55.10% |
Głosujących: 98. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Zastanawiam sie nad zmianą neta( moze wreszcie lagi ustaną) i nie wiem który z podanych netów wybrać... Prosze o głosowanie który net jest wg was lepszy(w skali 1-10) oraz krótkie uzasadnienie dlaczego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Ja tam mam z kablówki i sie ciesze...Moja siora ma neostrade i często rozłacza .Więc chyba chello ale jeszcze nie spotkałem się z osobą która ma chello;p
![]()
Za wysoki podpis Ostatnio edytowany przez Bzik - 11-06-2005 o 15:24. Powód: A cos sie kur** nie podoba X( . Nie będe sie tłumaczyć lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ja mam chello i nie marudze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Tylko nie Neostrada! Ona Sama się rozłącza! Padłem już nie raz przy tym...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Jednym słowem: Chello rulez!
Neostrada IMO sux niemiłosiernie. Walą jakieś tam limity, dają duże ceny, ciągle zmieniają ci IP. Wydaje mi się, że Neostrada powstała dla osób, które bezgranicznie wierzą wspaniałomyślnej TePsie, że z nią daleko zajadą z technologią. A KUPA.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Mam neostrade w najwolniejszej opcji:
- ani razu mnie nie rozlaczylo (a juz prawie rok uzytkowania)] - limity mi nie przeszkadzaja ani troche (raz tylko przekroczylem) Dla mnie calkowicie wystarczajaca! Do Chelo nie porownam bo nie mialem.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Ja osobiscie nie mam Neo~, ale kumpel ma i juz kilka razy go rozlaczylo. Pozatym z tego co mi wiadomo to Chello jest tansze.
ps. Radiowka BIG SUX.
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Sam posiadam neostradę i nigdy mnie nie rozłączyło bez powodu. Minusem jest to, że gdy jesteś bez przerwy połączony przez 24h to automatycznie Cię rozłącza (przynajmniej u mnie
![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Od niedawna używam neostrady, zastanawiałem się nad Chello wielkim jego minusem jest to że nie wszędzie można go założyć(co dla mnie się liczy skoro mieszkam pod miastem). Ogólnie uważam że neostrada jest bardzo dobrą usługą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jakim cudem was rozlacza jak ja uzytkuje neo od kilku miesiecy i nie narzekam ani razu mnie nie rozlaczylo nie wiem jakie jest chello ale mi neostrada starcza jak narazie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mi neo~ rozlacza sie z jednego powodu(no mzoe z 2):
- jak cos sie spsuje z ruterem czy jak to sie pisze - codziennie ok. 19.15 restartuje mi sie ruter czy jak to sie pisze i musze sie polaczyc =] A, koledzy maja neo~ i im sie nigdy nie rozlacza... A chello - nie znam i nie mogew porownac
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Neo przez jakieś 7 miesięcy mi sie nie rozłączała ale potem czasem sie to zdzarzało, naszczeście nie w czasie jakiegoś hunta =) Lagi w sumie troche są ale to może po części wina mojego kompa :S a o Chello nie moge nic powiedzieć niestety =/
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Sąda chyba bez sensu, no bo na tym forum mało jest ludzi którzy mają porównanie neo do chello.
Ja osobiście mam neo najwolniejszą opcję. Transwer zupełnie wystarcza, ograniczenia co do ściągania nie przeszkadzają mi wogóle. Tylko technicznie to najlepsza nie jest. Czasami nie chce łączyć, czasami się rozłancza, ale ogólnie nie narzekam. Niestety chello nigdy w działaniu nie widziałem.
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Naltharion
Profesja: Elite Knight
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja musze miec niestety neostrade gdyz nie mam kablowki ;/ ( mieszkam w domq jednorodznnym czyli we wlasnym domu a nie w bloku xD ) wolal bym miec chello !! Kilka razy mi rozlaczylo sie ale najgorsze jest u mnie to ze modem mi sie sam wylacza w czasie uzytkowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Thais
|
![]() [quote=xemmoe]Sąda chyba bez sensu, no bo na tym forum mało jest ludzi którzy mają porównanie neo do chello.
QUOTE] Chodzi mi o to aby kazdy wypowiadał sie czy mu dobrze dany internet chodzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() W tym temacie jest duzo wyjasnionea;
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=27282
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() A więc tak, najpierw miałem neo teraz mam chello i powiem tak:
-Przy neostradzie ani razu mnie niewywaliło -Jak grałem w WarCrafta III TFT na battle.necie to sie szybko mapy sciągały -I jak chciałem se sciągnąc update do SW Battlefront to sie sciągał 3h Przy chello: -Ani razu mnie niewywaliło -Jak gram w WC III TFT na battle.necie to tak mi sie szybko sciągają mapy ze po 10 min mam sciągnięte 48% o.O -Jak chce sciągnąc update do SW Battlefront to sie sciąga 34h O.0 Neo 6/10 Chello 5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
IMO używajcie neostrady, ale tej z najleprzym pakietem, lub chello na jakie was stać!
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ja posiadam neo~ i sie ciesze. Rozlaczalo mnie jak mialem Win ME, teraz majac Xp nie rozlacza mnie(chyba ze sie chce wwalic jakis dialer albo polaczenie ze strona XXX ;]).
|
![]() |
![]() |