|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ... no właśnie. Jestem tu nowy i się nie do końca znam (tzn. w ogóle sie nie znam) i może to nie Wasz błąd, ale...
Moich 2 kumpli zabanowano 1 dzień po tym jak zostali użytkownikami Waszego forum. Czyli: 1) Mój qmpel Baru wieczorkiem założyl konto na forum i poszedł spać. 2) Rano sie budzi, odpala Tibie, tibie.pl równiez. 3) Z tym drugim mu nie wychodzi. Powód: został zabanowany. Powód: (!?). Nie zdążył napisać posta, nawet nie widział na oczy forum a tu B-A-N !!! Z drugim qmplem (Robciu) było tak samo. I biedaczki nie maja dostępu do strony. Może coś spieprzyłem i temat zostanie skasowany, trudno, jednak... ...czuję oburzenie i niesmak. Proszę o szybką odpowiedź. PS. Korzystajmy z forum ile się da, bo nie znamy dnia ani godziny... ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() a morze oni nefpi soł i byli debilkami? A morze maż kópkeł w gachiach i hcesh sieł wyrzyć?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
@Krysiu_Zool: Jak by co to wyślij odrazu PW do MatKusa ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Na forum nie ma zarejestrowanych takich użytkowników jak Baru i Robciu. Więc nie mogli dostać bana, bo nie są tu zarejestrowani. -.-'
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Raul, mój drogi
![]() Baru i Robciu to jedynie potoczne ksywki qmpli (bo się rymuje z Krysiu ![]() Jeśli pamiętaja swe nicki, to jak najszybciej je podam (co do pamięci Bara nie mam wątpliwości, ale drugi może zawieść ![]() @EDIT: Miałem z jednym kontakt, pisał, że pewien nie jest (wymówka= to było dawno) ale przypuszcza, że też jakiś Baru_Zool/_Żool. Na 100% musicie szukać w Żoolach i innych menelach ![]() Aha- jeśli to ważne: między Baru a Zool może być "_". @Jeszcze coś: Ok, Raul, przeciez mówiłem, że się nie znam, ![]() Rzecz w tym, że go brakuje. Sorki za pisanie takich pierdół o skrzywdzonych kolegach...chlip...
Bez jaj... Darmowe pomoce do MMORPG! BEZ podawania passow! BEZ limitow! Ponad 3 000 plikow do sciagniecia!:http://demoniceagle.com/index.php Ostatnio edytowany przez Krysiu_Zool - 11-06-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To skoro Ty nawet nie znasz ich nick'ów to przynajmniej narazie nie ma nawet o czym gadać. Jak można sprawdzić za coś ktoś dostał bana skoro nawet nie wiem kto go dostał...
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Krysiu_Zool:
Czlowieku jak juz chcesz cos takiego zalatwiac, to podaj te walone nicki! Co ja mam sobie je z fusow wywrozyc? "Baru Zool" zarejestrowal sie na forum w marcu i wiecej sie nie pokazal na nim. "Baru Zool" ma internet z sieci ToYa, placi najtanszy abonament przez co ma stale IP. Tak sie sklada, ze z sieci ToYa ktos na forum spamowal linkami do keyloggerow, wiec zbanowalem siec. Przyszlo troche maili w tej sprawie. Ale do jasnej ciasnej, przeciez oni to maja tam napisane(bo pewnie ten drugi tez z ToYa jest), wiec albo sa slepi albo nawet nie chce im sie przeczytac co tam jest napisane. Jest pelne info dla ludzi z ToYa, za co ten ban i kogo maja bic za niego. Wyslalem z 3 maile do ich admina(nie dostalem zadnej odpowiedzi), zdjalem im bana na okres probny, jakis idiota dalej dawal linki do keylogerow, wiec raczej ten ban nie zostanie zdjety. I na nastepny raz jak juz sie o cos plujesz do nas, to miej chociaz konkretne dane. |
![]() |
![]() |