![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Czy jeśli mam AoL'a, jestem napakowany na full capa tak żę już nic więcej się niezmieści i nie mam redskula i zgine tracąc level czyli co za tym idzie maksymalny udźwig to co się dzieje?? Trace normalnie backpack i jedną losową rzecz czy tylko te parerzeczy ważących te pare oz. czy co??
Przy okazji aby nie zakładać nowego tematu. Jeśli PACC mi się skończy i wszystkie zeczy mam w depo edron (2000 rzeczy) i PACC mi sie skończy, wszystkie rzeczy zostają przeteleportowane do Thais, ale przecież depo facca ma tylko 1000 miejsc to co się dzieje z tymi 1000 rzeczami?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Szukaj do cholery, duzo tego było. Czemu 90% forumowiczów jest tak tępa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Twoje rzeczy zostaja na Edron, kiedy Ci sie skonczy pacc...
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przed kompem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legia Cudzoziemska
Świat: Arcania
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5~
|
![]() Cytuj:
jezeli posiadasz aol WYPADA CI RÓWNIEZ AOL! równiez niezaleznie od capa 2.zeczy zostaja na edron do ponownego kupienia pacca, pozatym nawet facc moze miec 1 mln zeczy w dp np przy stracie domkq gdzie byly itemy, wszystkie itemy przechodza do dp, jezeli jest ich wiecej niz 1k to niemozna nic do depo wlozyc, trzeba usunac najpierw tyle, by bylo mniej niz 1k, taksamo jest z parcelem jezeli wyslesz itemy do depo i lonczna ich suma bedzie przekraczala 1k (dla facca) bedziesz mógl tylko zabrac itemy, nie bedziesz mógl nic zdetonowac mysle ze wyjasmilem wystarczajaco I SUJKAJ NA NAST. RAZ!
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Czy wy czytać ze zrozumieniem nie umiecie? Jak ma np. 0 cap z AoL (AoL chyba 1 Oz. waży, nie wiem) i traci lvl jako np. knight to powinien mieć -14 capa, i pyta się czy traci jakąś rzecz wtedy czy co
Czytajcie ze zrozumieniem a nie od razu z błotem mieszacie @Topic: NIe wiem ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
...90 % hę ? Ty jesteś oczywiście w tych 10 %, Pan wszystkowiedzący, genialny, zasłużony, wieloletni gracz tibi... denerwują mnie tacy ludzie jak Ty, na tym forum jest takich 80 %... A co do tematu, to problem jest ciekawy... na pewno nie będziesz miał więcej niż pozwala cap. ale co się dzieje w takiej sytuacji to niestety nie wiem... Ostatnio edytowany przez kocur_bury - 12-06-2005 o 16:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Toruń
|
![]() [quote=Maix]On napisał że nie mam red skulla, czytaj dokładniej.[/QUOTE
Może ty też zaczniesz czytać dokładniej? On napisał "jeśli" masz red skulla itd. a nie że ma red rkulla więc się nie czepiaj bo poinformował go co będzie jeśli by rzeczywiście miał...lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Chodzież
|
![]() Cytuj:
Zgadza się, po angielsku to sie tak ładnie nazywa 'overcapped'.
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: z pokoju :p
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie no tym mnie powaliles. respect men ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() lol
tylko się nie obrażaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No doooobra.... :s chodzi mi tylko o to że nienawidze kiedy ludzie zamiast pomyśleć i poszukac zakładają nowe tematy :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kloccie sie...
Jak masz red skulla to tracisz wszystko. Jak nie masz red skulla to tracisz bp + masz chyba 10% na strate kazdego itema. Jezeli masz AOL'a to nic nie tracisz. Twoje itemy zostaja na Edronie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zohop
Świat: Chimera
Poziom: 60