|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Po pozytywnym ukonczeniu test servera, nowa wersja Tibii jest dostępna. Przy kolejnym zalogowaniu się, program automatycznie ściągnie potrzebne dane. Jeśli proces nie działa, możesz sciągnąć pełną wersję Tibii tutaj.
Wraz z tym update, do gry weszły nowe elementy. Stary "duel mode" zastąpiono na nowy "party mode". Aby dowiedzieć się więcej informacji o nim, proszę przeczytać dokładnie podręcznik o "player killing " i o "party mode". Istnieje również funkcja automatycznego banowania za notoryczne zabijanie postaci, nieoznakowanych "czaszką". Gracze, którzy zdobędą dwa razy w ciągu miesiąca czerwoną czaszkę będą banowani lub będą mieli kasowane konta. Wkońcu, do map Tibijskich zostały dodane nowe elementy a wraz z nimi, można wykupywać nowe domy oraz wykonywać nowe questy. Wraz z update Tibii, CipSoft zwerbował nowych gamemasterów, którzy będą czujnie dbać o zasady Tibijskie. Jeśli chcesz sprawdzić listę aktualnie grających gamemasterów, koniecznie wejdź tutaj. CipSoft bedzie niedługo tworzyc nowy system banowania. Poprostu sprawdzaj co jakiś czas newsy ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nowa TIBIA mi nie działa proszę o pomoc
![]() Włączam tibie, loguje się, coś się ściąga, ok piszę żeby zalogować się jeszcze raz i tibia się wyłącza. Włączam ją i wyskakuje komunikat: Tibia-error tibia client is already runing. mam direktX 9.0 ustawione 16 bit (na 32 też nie działa). Ta nowa wersja jest do kitu. Ściągnąłem z tibia.com całą wersję 7.24 i nie działa. Pomóżcie mi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Pomóżcie nie moge sie zalogować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cannot connect to a login serwer
#4 | |
Nikt ważny
|
![]() hmm brzmi apetycznie
![]() ![]() a swoją drogą ciekawe co tam planują z tym banowaniem.. cheaterzy wszystkich światów strzeżcie się! Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Musze powiedzieć że troche do pupy ten Update ... myślałem że party będzie dzieliło expa po równo... czyli na rooku można by było z kumplem expować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego wyskakuje mi
taki oto blad : A Tibia client is already running! Dlaczego ????????Ktos mi Powie ? |
![]() |
#7 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A co do Podpisu MalPa to connection time up znaczy że niemożna sie połączyć z serwerem bo : -Serwer jest przeciążony ![]() -niemasz neta ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nie działą to co mowisz
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Płock
|
![]() Uruchamiam Tibię, klient zaczyna śćiągac update. DO tego momentu wszysko jest ok. No i próbuje uruchomić... Wpisuje hasło, numer konta i...
"Cannot login to a login server" "Error: connection refused' All login server are offline" No dobra myślę... Wchodzę na stronkę i widze ze wszystkie servy działają. Czy u Was jest podobnie? I jak temu zaradzić? |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Re Up :
Miałem identyczny błąd lecz gdy odinstalowałem (usunołem) wszystkie pliki tibi.... czyli Tibia***** , Tibia.dat ETC. Itd. itp. to zainstalowałem i działa.... może jest inny sposób ale ja ten polecam ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() prosze wszystkich o napisanie komenta o tych nowych questach gdzie sa co pilnuje itp plX a nowa tibia jest spox tylko trzeba zamknoc tibie na ctrl +alt+del
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli co? Reinstalacja jest jedynym wyjściem?
|
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
powiekszenie cen przejazdu z edron na darashie i odwrotnie podwyzszenie cen statkow 2 dwarfy respia sie przy kopalniach niedaleko wejscia do kazo . bdb resp, bo mozna je wziac nad rzeczke, i trenic ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() A ja mam cholerne lagi pomimo ze mam szybkei lacze i jestem premium;] Cos chyba jeszcze nei jest dopracowane.Hm mam dziwne wrazenie, ze trolle sa silniejsze xD(przez te lagi poszedlem cwiczyc shield i bije je z fista, wydaje mi sie ze maja wiekszy defence) poza tym widzialem cialo orca ridera kolo Thais a nigy ich tu nie bylo
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niby przeinstalowalem Tibie, ale nadal ten sam komunikat, ma ktoś jakąs receptę?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() a co daje funkcja Party Mode (prosze po polsku jak macie taka mozliwosc)
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
![]() |
![]() Jeżeli macie problem z "Tibia is already running" musicie zrobić coś takiego:
1. TRÓJCA ;] Ctrl+Alt+Del 2. Zakładka PROCESY 3. Szukasz i zaznaczasz Tibia***** 4. Klikasz zakącz porces inny sposób restartujesz kompa... Pierwszy sposób dla win xp... ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
![]() |
![]() no i należy oczywiście ponownie urochomić tibie ;]
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() hyhy ale sie fajnie thais zmienilo nom lepiej niz przed update, mniej ludzi bedzie w fibuli expic ==>> bhy moje
![]() |
![]() |