|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Po chacku mojej głuwnej postaci postanowiłem zabawić sie moim uhmakerem w pkowanie i co za tym idzie doszłem do bardzo dziwnej rzeczy.
Więc po pierwszej ofiarze schwałem sie tu: ![]() Potem połaziłem sobie i zdjął mnie typ z sd ![]() ![]() A to inne zdjęcie z tym samym wydarzeniem: ![]() A tu jesze inne: ![]() Co wy o tym sadzicie ja mysle ze to zwykły przypadek ale i tak bardzo zadziwiający ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() To jest bug, też mi sie tak kiedyś stało...
Tylko dziwi mnie czemu w świątyni zawsze twoja postać była skierowana tak głową tak \/ Mi sie tak stało, jak miałem skulla, a dopadł mnie GS |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznijmy od tego,że to NIE jest bug.Jeśli jesteś PK i Cię zabiją,cały czas masz skulla.Jeśli red skull by tak znikał,to taki ~60 lvl wykupił by wszystkie błogosławieństwia i stracił by 2% doświadczenia i już by nie miał skulla,więc raczej po śmierci jest skull.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Gohan, jestes w bedzie.
White skull mamy wowczas gdy zaatakujemy zwyklego gracza, nie posiadajacego skulla. White shull utrzymuje sie tak dlugo jak mamy battle (te mieczyki). Jezeli zostajemy zabici gdy mamy white skulla, to przenosimy sie do swiatyni juz bez skulla, gdyz znika nam battle. inaczej jest z red skullem. on nie zalezy od battle, a od tego kiedy zabiles gracza "ponad limit" i utrzymuje sie 30 dni. oczywiscie sa sposoby zeby go skutecznie przedluzac ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() ale tak jest tylko z redem. ile to razy dednolem ze skullem(white) i po zalogowaniu w swiatyni nawet slad po skullu nie zostal. jak masz reda to tak czy siak czekasz miecha az znimnie. albo to marna fakowa historyjka albo bug
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() @up: nie wierze! zaraz loguje pk chara i sprawdzam
![]() edit:znalazlem jakiegos uhmakera palkiem i go zabilem. nawet sie za bardzo nie bronil... poszedlem pod depo i mnie zabito i obudzilem sie w swiatynce bez zadnego skulla ![]()
W zdrowym ciele zdrowy duch... W martwym ciele dobry loot.. Ostatnio edytowany przez Tibiasz - 13-06-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Przeciez jak giniemy to nas wologowywuje, bez sensu dawac loga z white skulem, nie da sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może to czy znika czy nie zależy od tego ile go mieliście ?
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() ja trace skula po ponownym pojawieniu sie w dp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() @Gohan ~:
Albo ty masz inna Tibie, albo sam jestes inny (joke) To co ty mowisz jest niemozliwe... @Topic: Albo to autentyczny bug, albo zrobil to inaczej: -Gdy "miecze" znikaja, to skull zaczyna migac, a wtedy mozna juz wejsc do PZ. Wydaje mi sie, ze skull zaczal migac, on wszedl do swiatyni i wtedy kiedy skulla bylo widac zrobil SS'a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol miałem normalnie skulla bez zadnego mrygaina itp. Niewierzycie to nie. ja tylko chciałem się podzielic tym co zobaczyłem. Jesli ktoś niewierzy to nie mało mnie to ochodzi -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 14-06-2005 o 14:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() OFFTOPIC:
Cytuj:
Dlaczego zrobił na górce ssa? Bo chciał nam udowodnić, że to nie fake. TOPIC: Wydaje mi się, że był już poruszany taki temat. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
![]() |
![]() napisz do cip moze ci dadza demon legsy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gremlin:
to sie tak ladnie i hucznie nazywa: "Game weakness abusing" ![]() a z tym zdaawaniem obrazen od ognia mozliwe jest bo zobaczcie czym on pkowal: f bombami. byc moze jego f bomba gdzies tam jeszcze "lezala" i ktos na nia wlazl. @Gohan~: Ty sie poprostu nie znasz....
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |