--> | --> |
|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wlasnie mnie przyjeto
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Skarżysko-Kamienna
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Dark Brotherhood
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Siemanko. Ja jestem Knight 18lvl skile 46\43 wiem ze słabe ale ciągle trenuje. Name Zac Ghost. Chcialem sie dowiedziec gdzie jest gildhouse i wszystko w ogole. Mam facc. Prosze od odpowiedz razem ze mna wszedlby moj kolega też Knight 17lvl skile ok50\47 ale nie weim na 100%. Jezeli bede dostępny w Tibi prosze o kontakt> Narazie jestem w Kazordoon. Cya
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Coz moze ja bede sie nadawac.Posiadam 17lv 64\64 z pacciem.Odrazu jednak wspomne ze nie dolaczam sie do gildi zeby wrazie klopotow komus pomoc tylko dlatego ze jest w mojej gildi.Wiec jezeli odpowiada wam to to...invited
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick: Sir Luke Najt
Lvl: 20lvl i rośnie Profesja: Knight Skille: 50/48 i rosną Status konta: facc Staż gry: ok. pół roku Aktywność: 4-5 godzin jak mam wolny czas Proszę o kontakt w sprawie dołączenia do waszej gildi. pw na forum ;lub msg na tibi. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
|
![]() Mam mały lvl ale już grałem w tibie na innym servie miałem dość duży level teraz mam 10 ale szybko dojdzie do 20 puźniej nawet większy
Name: Trwa ladowanie Profesja: Druid LVL: 10 i rośnie MLVL: 7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Alora juz nie gra na tym servie
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Siemka, Mam knighta na 24 lvlu ze skillami jak wyzej, ale nidlugo je poprawie na 70/70. Moja ksywka w grze to Menos Adron, obecnie w kazoo siedze. Dajcie znac jak potrzebujecie mnie do gildy. <peace>
|
![]() |