|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() To już drugi hunt na gs kiedy robie parszywą role blokera ;p
Skład: Xinezip 22 lvl Sors Grzeczny Tibijczyk 50 lvl Elder Druid Maciekns 35 lvl Elite Knight 74/73 skills Zaczynamy: 1.Trzeba się zapoznać ![]() ![]() 2. Pierwszy gs.... pierwsza piosenka ![]() 3.Dzieci i tatuś... pluuuuszowe ![]() 4.Niema jak ciekawe zajęcie na huncie... <grzeczny miał zagrożenie z fizy ![]() ![]() 5.NIeciekawy ss, sama walka ;p ![]() 6.Ile widziecie liczb na ss'ie ??? ![]() 7.Co to to czerwone kolomnie... leci mnie zabić ?? ![]() 8.Ciemność widze ciemność !! ![]() 9. Nieciekawie było... Xin i Grzeczny kick a ja cudem zdążyłem się uhać jak Gs' zaczął spamować :S ![]() 10. Ja mam 20 zabitych, ty masz dwadzieścia zabitych.... ![]() 11. Best loot !!! ![]() 12. Ja tutaj gadu gadu, a red hp zaliczyłem.... ![]() 13. Po 12, ja i grzeczny bez śniadania, a Xin wpiernicza smaaaaakołyki ![]() 14. 188 hp lost.... ciekawe ciekawe ![]() 15. I tutaj na porzegranie taki adv. ![]() Loot to co widać na ostatnim ss'ie Zabitych 40+ gs'ów Ostatnio edytowany przez maripo - 16-06-2005 o 23:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Gz adv dla tego pana, ss'ki spoko... szkoda, ze wam k-legs nie wypadly
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() super ss'ki to ile wkońcu było tych gsów ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Ile moz na potazywac tego typu zdjecia? to zaden wyczyn bic GSy z blokerem i palkiem, sorcem i przy pomocy jeszcze mino archera.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mino archey dużo nierobią... a jak jesteś taki mądry to pokaż coś ciekawszego... Gs'y to dla mnie wyczyn bo narazie jestem za słaby na dl'e lub inne monstery... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a tu masz loot z GSow ![]() ![]() styka? Czy jeszcze cos dodac? PS. jak na 40 GSow to loot beznadziejny...niestety ![]()
pozdro... No more Mr Nice Man.... Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that! Ostatnio edytowany przez Lucifer - 17-06-2005 o 11:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |