|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Teraz jadę na półtorej miesiąca na wakacje , więc proszę o poradę w międzyczasie. Są to 2 pytania :
1) Kim najlepiej grać za pacc'iem na serwerze pvp (Od dnia powstania tegoż)??? 2) Jaki domek najlepiej kupić? Proszę o nazwę i zdjęcie (najlepiej duży i piętrowy). Dobrze by było , gdyby był w jakimś dużym mieście z gildiami klas.
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() 1) Ja gram sorcem z paccem dostaje on bardzo duzo korzysci.Jednak jesli to nowy server i chcesz jak najszybciej wbic lvl polecam Knighta albo Palla.
2)W zaleznosci na jakiej wyspie bendziesz przebywal.Ja siedzie cały czas na Ank więc nie wyobrazam sobie Hou'su gdzie indzie,a domków poszukaj sobie na Tibi.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skrobne cuś:
1)Najlepsza postać na nowy server(niezależnie od tego, czy masz pacc'a, czy też nie) to paladin.Argumentacja bardzo krótka- nie potrzebuje dobrego eq (można biegać w scale~ do 30 lvla), szybciej, o wiele szybciej expi na low lvlu i na low skillach. 2)Co do domku, to kup jaki ci się podoba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na emeryturze
Imię: Qki bro'war
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 66
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Moim zdaniem:
Best na new servie jest Palladyn. Best domek to Lucky Lane 1 w Venore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ja mam pacc i gram knightem ale myśle ze z pacc najepiej grac sorcem
![]() a co do domku kup jaki ci sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() 1)
Jeśli masz lagi... Knight. Jeśli nie... Paladin. Po twoim opisie widze, że jesteś magiem... Jeśli się przyzwyczaiłeś... To graj dalej... 2) Lower Swamp Lane 3 (Thais) Poprostu bjutiful dom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Thx za pomoc. Bede magiem jak wroce z Francji (Pozdro z Cannes
![]() I mala prosba - dajcie fotki domkow i ew. pieter. PS : Sorki za ortografie , ale te klawiatury ;/
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
co ma klawiatura do ortografii? a co do zdjec to nie mozesz przejsc sie i sprawdzic?-.-
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() @Morwi
z tą klaw mu chodziło, że we Francji sa inne klaw i mu trudno pisac @Topic Sorckiem sie na początku trudno gra.przepołnione expiowiska z rotami=/ Ale jeżeli ci to odpowiada to ja cie do innego wyboru nie zmuszam. Pozdro