|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Tutaj zamieszczam wszystkie moje ss'y. Narazie tylko jeden, skromniutki. Jeszcze dzisiaj pewnie zamieszczę adv for lvl 18. Jak nie będę miał lagów.
![]() ![]() W sumie to tego screena wkleiłem tylko tak zeby zobaczyć czy uda mi się wkleić-chyba się udało.!! ![]()
TibiaSpy.com Ostatnio edytowany przez pavelek - 17-06-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() mogles troche poczekac az wiecej ssów nazbierasz
![]() more plx
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu nie ma co komentowac
PS: Głuchołazy ROX ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() No niby gratz tego adv, ale strasnzie malo i tylko adv, a jezeli chciales zobaczyc czy uda Ci sie wkleic to istnieje specjalny temat "Temat Testowy".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki p.l. że przywróciłeś mój temat. Już wklejam następne ss:
![]() Awans na 27 magic lvl --- taki oczekiwany ![]() ![]() Poczekałem chwilkę, idę a tu amazonek tyle, te co są na zdjęciu to jest tylko część -- nie zdołałem wszystkich ująć. ![]() Moje skille, niby nic takiego szczególnego, ale bez skilli by było ciężko ![]() ![]() Tutaj rękoczyn na Valkiria ![]() ![]() Tutaj na odmiane rękoczyn na Amazon ![]() Żebyście nie mówili że nawet Valkiri solo zabić nieumiem. ![]() Jedno godzinny loot z Amazonek i Valkiri, cookies z witcha ;] Jutro jest sobota, postaram się załatwić więcej screenow, może jakiegoś lurniętego monstra solo ![]()
TibiaSpy.com Ostatnio edytowany przez pavelek - 17-06-2005 o 21:19. Powód: Zgubiłem jednego screena;PPPP |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() --------------------------------------------------------------------------------
Tu nie ma co komentowac PS: Głuchołazy ROX ! z tamtąd właśnie wiem co to Tibia i jak sie z nią obchodzić ~~~~~~~~~~ heh ty tez z Glucholaz?? ![]() TOpicdostrzegam jakies postepy,zaczynasz sie starac ale hunt na amazonkach i valkire jest dosyc nudnym tematem do ogladana zdjec~bez obrazy,pokaz jakis drag hunt,moze guardy itp. moje propozycje nie byly ciekawe ale napewno ciekawsze od amazonek ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Fajne sski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeśli dane mi będzie jutro grać, dam pare screenów.
Dam 1 jak będę ghoule nawalał. A 2 będzie z guardów(mino) jeśli nie będzie lagów. Może jakiś DS???
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
spoko ale bez ghouli plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Daję nastęmpne screeny, wiem że cienkie, do póżnego popołudnia nie miałem netu, potem lagi były takie że masakra (ci co się znają to powiem że miałem około 1900 ms w ping). Na jakieś pół godziny lagi ustały i zobiłem oto te screeny.
![]() The power of GFB. ![]() The power of HMM. ![]() Obiecałem, że będzie level up. ![]() Ceniutki loot --- powtarzam że to jest loot z około 15 minut huntu! ![]() Niedługo następna porcja!
TibiaSpy.com Ostatnio edytowany przez pavelek - 18-06-2005 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Spoko SSki. Też śmigam na harmonii... |
|
![]() |