|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Jestem nowym graczem i miałem zamiar sobie pograć dla zabawy....oczywiście fajnie jak się zarabia i rośnie skill, ale ostatnio mam same przykre sytuacje...Otóż jak zawsze siadam przed kompuer i mam zamiar sobie trochę skill poprawić ... ide na trolle, gdyż potrzebuje pieniedzy...wchodze na dół i do "tunelu" patrze ktoś mnie blokuje ...pl? tak Polak wszystkoe fajnie....pisze czy mam rope ...z miłego serca oczywiście mu dałem (miałem kilka w dp na wszelki wypadek) ale mu mało pisze oddaj bp...nic w bp nie miałem ale to nie chodzi o bp lecz o honor (
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo takie osoby mają kompleks niższości i się wyżywają na low-lvl.
Niestety,nie da się takich nOOb'ów pozbyć...cóż "Life is brutal". Jeśli Cię zaatakował to miał skulla,to jest system "Karania" za atakowanie innego.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() jezeli nie potraisz zabic takiego nooba to chociaz nos pare uhs w plecaku by dac rade uciec
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Hmm jak cie atakujetaki n00b to postrasz go jakims h lvl ktorego nawet nie znasz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Najbardziej to ty zlamiłeś. Heh, to noobostwo dawać rope'a w jaskini. A nie mogłeś kolesia po prostu rope'nać? Co do chamstwa - zgadzam się. Ale, niestety nie ma na to rady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() @2Up
Ale nikt cie nie zabije. @3up Zgadzam się w 100% @4up Magic button "edytuj" plx? @Zimne_piwo Czyli według ciebie to, że mam 12 lat, to znaczy, że jestem n00bem, tak? @Topic Nie można uchronić się przed chamstwem, jedynie można próbować go unikać. -E-D-I-T-S- @Zimne_piwo Dobra, wiem coś o tym. Ludzie traktują tibie jako miejsce gdzie mogą odreagować. Spotkałem do tej pory jednego 7 latka...Bluzgał: Cytuj:
Cytuj:
P.S. We wszystkich słowach jest więcej/mniej gwiadek niż liter, a same gwiadki na wszelki wypadek. I poznaj przycisk edytuj plx
Ostatnio edytowany przez Memphis - 20-06-2005 o 15:55. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @1 - dałem mu rope bo obok mnie leżały trzy, a i w dp miałem 2 zapasowe...
@2 - nie miałem jak uciec bo złapał mnie w "tunelu" i za siebie położył paczkę :/ @3 - zawsze nosze ze sobą różne runy, lecz już miałem wracać do dp bo mi się kończyły...i zabrać nowe...:/ @4 - wołałem o pomoc, ale żaden kumpel nie był online....dopiero po dedzie...poszedłem po kumpli, koleś się rzucał zaczął wymieniać swoich "kumpli" z 50-100 lvl ... @5 - nie chodzi o to, że każdy 12-latek jest noobem....ale zauważ, że zawsze jak ktoś wyzywa, naczęściej po polsku, to jest to 9-13 letni młody człowiek...jeżeli ktoś ma więcej lat to daje sobie spokój i idzie dalej, nie zwraca uwagi na taką osobę ![]() @6 - próbuje nabić sobie szybko 20-25 lvl i wstąpić do jakiejś gildi, ale nie jest to łatwe jak dziennie nabijam 1-2lvl a jak ktoś mnie dednie to trace 10% tego co mam :/ Dzięki wszystkim za odpowiedzi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() jeżeli tak jak ja masię wikerzy lvl 30+ i widze ze jakaś 20lvl bje coś kolo 13lvl to zabijam takicj ludzi -.- bo sam miałem taki lvl i też mnie zabijali teraz się mszczę i pomagam nie wiinym ofiarom
![]() ![]() ![]() @edit; jeżeli jakiś nOOb 20+ cie pekuje zrób mu z kolegami nie spodzianke ^^ czyli zabij z 33 razy potem go na ff na afku zjedzaj spadnie o5 lvl i nie bedzie sie do ciebie burzyl .......................................... Nick: Rilo Quin Gildia Four Six Nine Ranga w gildi: Nucleus Tytuł: Me Rox level:34 Skils:72/56:/ mlvl:14 (23%)do 15mlvl Frend: You know if you are! Ostatnio edytowany przez Rilo - 20-06-2005 o 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() POprostu musisz miec chociarz bp uh zeby zaczac go bic i uhac sie a tak z ciekawosci to jaki ty masz lvl ?? i z jakim sie biles
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() jak na jakims swiecie mialem lov lv char i nie mialem kolegow, bije mnie jakis noobek ~30lv to robilem w ciagu 2 dni ok 10-15 lvlkow bralem bp sd i polowalem xD. Chociaz zazwyczaj wystarczylo przekonywujaco straszyc ze bardzo szybko expie itp. i zazwyczaj wiezyli xD wlasciwie niewiem czemu bo ja bym nieuwiezyl ;/ jakos strasznie chaotycznie mi ten post wyszedl niewiem czy ktos zrozumie to co napisalem >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() miałem lvl 15...(miałem) ...on miał chyba 25 lvl lub 35 nie jestem juz pewny...i plecak pełen run :/ a ja tylko dwa uh...:/ waliłem Go cały czas z miecza i tracił po 30-50 ale noob zawalił we mnie z ognia (ff) i się paliłem :/ więc odeszłem i on przez ogień...a że był palem to walił z łuku...musiałem odejść bo chciałem szybko przeżycić lepsze rzeczy z bp do ręki....uratowałem wszystko...oprócz role i shovel...i oczywiście skilla nad czym ubolewam
![]() jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() to raczej ty jestes noobem. Po co mu dawałeś line? Mogles sie domyśleć że chce cie zabic. Jestes malo bystry , a pozatym ze gosc pkuje to odrazu oznacza ze jest noobem ? n/c
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() no zesz teraz dowalił ... czytałeś poprzednie posty ? wiesz co to kultura ? miałem line i obok leżały dwie więc mu podałem ! ale od już wcześniej położył za siebie paczkę !!!!
jeżeli chodzi o pk...to rozumiem jeżeli ktoś się popisuje, wyzywa, pyskuje, ale jeżeli ja ide na trolla bo mi brakuje kasy a on mnie blokuje i zabija to to jest poprostu noob i nic więcej....nawet rewa nie dał bo czekałem na niego, a on uciekł....miał przyprowadzić kolegę i 2vs2 ale nic...nie widać Go .... najpierw jak masz coś napisać to przeczytaj co inni piszą, to naprawdę nie boli jak się przeczyta kilka postów.... Pozdr @all... p.s każdy by się domyślił, że chce Cię zabić tylko z tamtego miejsca nie było ucieczki, więc co miałem zrobić? miałem jakieś wyjście ? NO COMMENT EDIT: nie wiem się pisze oddzielnie, ale to tak na marginesie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() "Mine protector is Qmpel z Klasy. He is a Elite Knight (level 43)."
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
edit: zimy powiedz na jakim swiecie grasz to moze cos z tym fantem bedzie sie dalo zrobic ![]()
Hail Mahakam!!! ![]() Ostatnio edytowany przez khazad - 20-06-2005 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Zimne Piwo... powiem tak: bardzo dobrze zrobiłeś, że dałeś mu linę kiedy o to prosił. Należy sobie pomagać. Nie było twoją winą, że gość okazał się nie wart jakiejkolwiek pomocy. To, że gość PKuje nie oznacza odrazu, że jest noobem. Ale oznacza, że jest chamski i nie szanuje innych ludzi. I takich trzeba po prostu tępić. Ja sam mam 58 lvl i często takich wybijam
![]() A co do wpisywania wymyślonych qmpli na tibia.com do comments... nigdy tego pod żadnym pozorem nie rób. Jeśli taki 120 lvl spostrzeże, że sobie go wpisałeś a nigdy nie widział cię na oczy, to co? Albo ded (jak gość jest miły) albo hunted, czasem do rooka. W lepszym wypadku płacisz 10-100k |
![]() |