|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Mam pare pytanek.
Bede miec na wakacje pacca i zaloze sobie postac dla relaksu-Sorca I oto moje pytania: 1.Czy wybrac odrazu darashie ? 2.Robic odrazu hmm'y, pozniej gfb, explo, f-bomb, sd, e-bomb ? 3.Sprzedac odrazu eq z rooka? Prosze o szybka odpowiedz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...
|
![]() 1.Niewiem
2.Musisz najpierw miec baaardzo wysoki mlv wedlug mnie kolejnosc dowolna(chodzi oto z tym mlv zeby sie oplacalo je uzywac) 3. Pewnie ale niewiem czy dojdziesz do depo ![]() Ostatnio edytowany przez Dark Blitos Sorcerer - 20-06-2005 o 21:56. Powód: Taki gupi jestem ze czegos nie dopisalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() 1. Nie. Z rotami sobie na 8 levie nie dasz rady. Idź na trolle, na Edron.
2. Tak. 3. A masz jakąś inną postać na tym servie? Jak tak, to weź z niej itemki, a z rooka sprzedaj. Jak nie... to nie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: In the dwarfs cave...
|
![]() Siemka
![]() 1.Czy wybrac odrazu darashie ? Ad1: Nie poradzisz sobie z rotami, ja bym ci radził iśc na trole w AB dopiero od 14-30 lvl można expić na rotach 2.Robic odrazu hmm'y, pozniej gfb, explo, f-bomb, sd, e-bomb ? Najlepeij abyś zaczął robić: Hmm,gfb,f-bomb,sd,e-bomb... 3.Sprzedac odrazu eq z rooka? Sprzedaj wszystko oprócz: legsów i butów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() ja od 9 levelu siedze na rotach na darashi mam p-arm i dwarven shielda i daje rade, jak masz dobry eq to spokojnie możesz iść na roty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dark
Chyba z tym depo masz racje ![]() @ankhaev NIe mam zadnej inne postaci. Tak jak napisalem to tylko char dla zabawy ![]() @elgorn A czemu nie robic explo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
2. HMM => SD 3. Sprzedaj tylko jesli masz wystarczajaco duzo pieniedzy zeby kupic sobie nowe na main.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom
Ale czmu z hmm'ow na sd sie przezucic ;/ TO jest strasznie duzo roboty bo mglvl powoli rosnieeeeee jak na hmm'ach go nabija a jeszcze 25mglvl dla sd to strata ogromna a pacc jest ograniczony ;/ TO jest tylko moje zdanie BTW. Jak dobrze pojdzie bede filmiki zamieszczac z mojego pk na inferne nie ma bana za zabijanie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez papski - 21-06-2005 o 15:16. Powód: dodanie czegos |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() w 3 dni zabilem 50 osob
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xeltix
Proponuje wspolprace ale ja dopiero to za 1miech zrobie mass pk Musze sie przygotowac ![]() THX wszystkim za to ze pomogliscie ;] Ostatnio edytowany przez papski - 21-06-2005 o 16:43. Powód: dodanie czegos |
![]() |
![]() |