|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() wiem ze to nie moj pomysl ale młodszym graczom moze sie przydac
![]() wiec jesli mamy : sorca : robimy 20 bp sd (od 15 lvl i 25 mlvl mozna robic) i pozniej piszemy do hlvl sorca czy poszedl by na demony z tymi sd. druid: robimy 60-70 bp uh(duzo nie ? ![]() knight : (musimy miec conajmniej 35 lvl i 4 mlvl ) idziemy na guardy na nocke(lub kilka ![]() pally:no i tu najgorzej bo pall niema dobrych zarobkow :/ wiec jezeli chcesz ryzykowac to sellnij eq i kup hlvl sd'ki ale to twoj wybór. podział loota powinien byc 70/30 70% of corz dla ciebie i kazdy rare nalezy do ciebie ale z tym sie mozna dogadac pamietajmy jednak ze nie na kazdym servie sie tak robi i pamietajcie ze zawsze trzeba do takiego hlvl miec zaufanie pozdro kazek ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() heh juz to widze =)
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Masz 20 lvl robisz te sd, dajesz dla kolesia 100lvl+ sdki. I co myslicie ze odda wam polowe lootu?? Bedzie sie tylko brechtał ze za free dostał sd...
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
![]() @Gremlin: Nie musisz sie popisywac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() chyba na straszych światach to robisz te 20bpsd/40bpuh i selujesz a za uzyskaną kasę kupuejsz eq
nie prościej? x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
po 2 jak ma film nic nie zakosi ;] po 3 musi oddac bo inaczej go (przynajmniej na hibernie ) zgnebi jakas gildia ;] wiec jak widac modek nie zawsze wszystko wie ;] a jak ktos chce zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistosci niech zajrzy na forum hiberny są tam ze 2-3 tematy o takich huntach ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
1. Filmik? 100 lvl sorc nie pójdzie na hunt Demonów z kimś niezaufanym, a jak już pójdzie to prawda, będzie filmik i co z tego? 2. Tutaj nie próbujesz poprawiać Gremlina, wogóle nie wiem po co to pisałeś, ale okay ;p. 3. Już to widzę jak bardzo mocna gildia stawi sie za małym newbie... nie dość, że nie wyobrażam sobie sytuacji, w której mieli by "zgnebic" 100+ ms i 100+ ek (niekoniecznie 100 ek, ale w każdym razie mocnego)... Żeby mieć wojnę z gildią przez jakiegos newbiego? Muahaha... już to widzę jak cie obronią, jak dla nich to te 20 bp sd możesz sobie w d**ę wsadzić, proste? Btw. Jak powiedział Tararam, on ci to zabierze i będzie się cieszył, a ty co zrobisz jako mały newbi w takiej sytuacji? Niewiele... nawet gdyby był filmik, zobaczysz na nim jak bloker bierze mpa, którym się potem "potajemnie" dzieli z sorcem. Co zrobisz w takiej sytuacji? Nic. A, mówiłeś, że to ma być tkzw. "zaufany" 100+ ms? Nie żartuj sobie... A co do dalszej części twojego posta: Chętnie poczytam te topici, podaj linki plz, i nie sądzę żeby komuś się chciało w to bawić, zresztą w 3 punkcie napisałem dlaczego. @Topic Nie zaczynajcie marzyć, rzeczy typu "Daję 20 bp sd i potem mam mpa, ale fajnie" się nie zdażają, to chyba oczywiste... Pozatym, Rideh: Wolę mieć taki set niż mpa na trzech/czterech... a mpa na 3/4 to w najlepszym wypadku, musiabyś mieć niewiarygodne szczęście z lootem i z tym, że cie nikt nie oszukał... tak, więc jasno i wyraźnie (albo "czarno na białym" ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 21-06-2005 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
mam autentyczny przykład (z dzisiaj) jeżeli chodzi o demony kolega dal 124 ms 27 bp z sd'kami ten poszedl z 105 ek na demony (demon hell 100 + musisz miec) Ek nakrecil filma w ktorym to wypadaja 3 x g legi 1 mms i kilka demon shieldow(6 bodajze) w tej chwili moj kolega mi to pokazuje w depo w thais wiec nie gadajcie ze to falsz bo jak ktos ma dobra reputacje na servie to po co ja psuc o marne 20 bp sd?? i co teraz zatkało ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Dobrze ci radzę, popraw pisownię, wiem, że forum literacki to to nie jest, ale jak przepuścić twój post przez Worda to aż roi się od błędów (tylko, nie pisz, że nie chcesz pisać polskich znaków bo to też moim zdaniem błędy, wynikające oczywiście z lenistwa... to samo tyczy się przecinków ![]() @Down Wiesz wogóle o czym my tutaj mówimy? Nie mówimy o sprzedawaniu run ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 21-06-2005 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() To jest bardzo opłacalne sam zrobiłem 35 bp UH i sprzedałem za 105k. Pierwszy raz miałem tyle kasy
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Danielmaster
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: <Brak>
Świat: Celesta
Poziom: 138
Skille: 24/30
Poziom mag.: 73
|
![]() A w pierwszym poscie byl przerazajcy blad :
"knight : (musimy miec conajmniej 35 lvl i 4 mlvl ) idziemy na guardy na nocke(lub kilka ) i za uzbierany loot kupujemy sd itd......." A od kiedy Knighci moga uzywac SD?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Świat: Calmera
|
![]() Ja ze swoich doświadczeń mogę powiedzieć jak to było na Calmerze, kiedy Cach był jeszcze malutki, Bubble była ciągle na pierwszym miejscu całej gry, a o drugie miejsce zawzięcie ścigali się Setzer Gambler i Ingek - ten drugi pod koniec swojego pg (potem widać nie wytrzymał tempa i zrobił sobie dłuuugą przerwę:P) - prowadził taką akcje: my mu dajemy 20bp sd, a on z tym idzie na behe...cały loot dla nas (on je bił solo, to było przed update kiedy wszystkie potwory dostały speeda, więc mógł bić je uciekając dookoła schodów). I to się opłacało, szansa na sb była dość duża (~50%) a wtedy zwracało nam się ponad dwukrotnie, a nawet jeśli nie to można było liczyć na jakieś 4 giant swordy i przynajmniej zwrot kasy za runy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Mianowicie chodziło o to, że Knight idzie na owe guardy i za kase z loota (z guardów) kupuje Bp's of SD's, które oddaje Sorcerererowi/Druidowi który idzie na Demony... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Off Topic: Gremlin,powiedz swoim kolegą z Dreamersów żeby juz screenów nie dawali bo ja wpadam w kompleksy...
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Milka Star
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 43
Skille: 72/69
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Kto ci wogle każe je oglądać? :/ Jak niechcesz to niewchodz... Nikomu łaski nie robisz ![]() Topic Zgadzam się calkowicie w 90% ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum