![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Klamath. A więc mam pytanie jak jestem w drugim miescie (Klamath) to mam tam znależć jakiegoś kolesia w Radioaktywnych jaskiniach. Otóż jak ide tam z tym kolegą ( Skulim czy jakoś tak ) to zaraz gine przez to radioaktywne gó...o na podłodze. Musze mieć buty ale gdzie je mam kupić w Klamath?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() witam!
PRzeszlem fallouta z 3 razy extra giera (zreszta tak jak inne produkcje black isle) wiec sadze ze moge ci pomoc. A wiec buty sa w takim pomieszczeniu po drodze , taka szafka a kolege sulika bo tak sie nazywa , mozna wziasc za friko po wypelnieniu tego questa ![]() ps. Polecam tazke gre Planescape Torment wymiata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Lol, ja nie wiedziałem jak tych butów "użyć". Poprostu przebiegłem przez te plamy których nie można było ominąć.
@down To dlatego nie traciłem życia.... Me fool plax
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 23-06-2005 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Tych butów nie trzeba używać. Wystarczy że ma się je w plecaku. Tylko trzeba uważać, bo dość szybko tracą wytrzymałość i się rozpadają.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() A jak nie użujesz butów i przebiegniesz przez kwas to po paru miesiącach wyrośnie ci szósty palec u nogi xD Serio
|
![]() |
![]() |