|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Tak sobie myślałem...W tibi gdy posiada się pacca i 20 lv można zdobyć to o czym marzą wszystkie profesje czyli tytuł honorowy każdej profesji. Płacimy 20k i już..... no właśnie. Nie sądzicie, że aby zdobyć tutuł powinno się zrobić jakąś próbe, zadanie, przynieść jakiś przedmiot czy coś. Przeciez elite knight, royal palladyn, eldar druid i master sorc to najlepsi i najmocniejsi ze swoich profesji, a stają się nimi przez zapłate 20k... Głupie troche co nie? Jak wy myślicie? Może powinni to zmienić po updatecie?
![]() PS. Albo poprostu w tibi panuje korupcja.... ![]() Ostatnio edytowany przez Bobi - 24-06-2005 o 08:32. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Simonen
Profesja: Knight
Gildia: Equilidrium
Świat: Chimera
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() No ciekawy pomysł.
Tylko już niezrobią chyba tak jak ty muwisz. Bo ci co teraz by musieli coś zrobić i do tego np. zapłacić 20 k to ci co już wcześniej zdobyli tytuł przed tym update mieli by sie lepiej. Ale musieli by wszystkim wykasowac ten tytuł aż niezrobią takiego zadania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() hehe KORUPCJA JEST ZŁA ja dałem w łape 20k i zostałem royal paladynem
![]() mi się to tam podoba xD wiesz uzbieranie 20k nie jets zbyt łetwe chyba że ktoś jedzie na 5 uhmakerach ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() A może samo to, że ktoś osiągnoł 20 lvl w Tibiai uzbierał 20k świadczy o tym, że ta osoba stara się grając, a nie przeszkadza innym??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Fajnie by bylo
![]() Najlepiej zrob sonde |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale cipki chyba tego nie poprawią...
P.S.Jak należeć do jakiejś grupy, np:Oldschool,Metal MIlitia.Szukam o tym tematu ale nic nie ma ![]()