|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() idz do ab tam przynajmniej na isarze jest duzp polakow i nie ma prwie pk albo do venore rob co kcesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Ja mieszkam w ab i jest spoko - mało pk (chociaż zdarzają się) można opylić lootbaga za dobre ceny (choć ostatnio większość lootu sprzedaje w kazo
![]() Tak mi się przypomniało, że wczoraj czytałem taki sam temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Byłem we wszystkich miastach dla facc i powiem że każde ma swój urok w Carling są bugi, slimy, skeletony i ghoule, trole troszke dalej są feministki a AB są trole, ghoule, skeletony, slimy, wszystkie rodzaje elfów, niedaleko jest zamek z orc Wariorami, Spearmanami, zwykłymi są i mino archery, zwykłe, guardy, magi, a i jest jeszcze zerk, jest smok itd. w Kazz masz od **** dwarfów wszystkich rodzaji, w Thais masz ghoule slimy trole bugi orki, cyce, blisko na fibule gdzie jest masa rotów, beholderów, DS, słyszałem że jest tez Dl, z venore masz blisko do Amazon Camp, Witch Swamp, Swamp Troll Cave, Wioska Elfów, PoH itd. Więc jak widzisz każde miasto ma swoje plusy i minusy.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Wedlug mnie skoro masz pacca to idz do Ab'Dendriel , poniewaz tam expisz bardzo szybko na dwarfach i nn orc'ach
![]() _____________________________________________ Slasher of darkness <Antica> <39lvl> <knight> Xolar <Hiberna> <Carlin> <26lvl> <pacc> <osobiscie chodze na Orc'i obok ab...> => Xrv the knight <Hiberna> <11lvl> <Carlin> <knight> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Chyba przejde do Ab'dendriel... tam jest spoko ! Ale jeszcze poczekam troche na sugestie innych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Ab jest najlepsze bez paca a z pacem to Edron jest tam spokojnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Ja myśle, że najlepsze jest Carlin, ale musisz mieć dużo kumpli z którymi będziesz się woził
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Hmm wybierz Carlin, następnie od razu biegem do AB, poproś o machete i zostań mieszkańcem tego przeuroczego miasteczka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() jeżeli jak wychodzilem z rooka i wybralem carlin(bo ab nie bylo) to jak moge sie stac mieszkancem ab???tzn.zeby tam na tibia.com gdzie pisze carlin pisalo ab i zebym sie tam budzil jak zgine????
a tak do tematu to ab jest the beast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() najlepiej jest chyba w ab jest raczej malo pk ale wlasnie przed chwila mnie jeden zabil
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() @Bobek
Musisz przejsc przez teleport ktory loguje Cie do Ab droga jest prze labirynt na lewo od depo potrzebna bedzie mecheta lub cos co tnie krzaki...Przechodzisz przez teleport ktory teleportuje Cie do swiatyni i od tej pory zawsze po smierci bedziesz sie logowal do swiatyni w Ab... Labirynt do przejscia jest latwy...
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() jeśli gran na pvp to idz do ab lub kazzo
a jeśli grasz na non pvp to idz do carlin |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() LOL ! Conajmniej jedna czwarta noobów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Jezeli masz PACCA to
Darashia- Sorcowie i Druidzi Edron - dla wszystkich profesji ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() najlepiej isc do Edron , gdyz tam jest dobry exp , malo pkeeyow ... polecam te miasto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() OK ! Prosiłbym teraz o podawanie miast dobrych do expowania , bo przenosze sie na swiat NON-PVP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Moim zdaniem Najlepszym miastem na expo tak jak tutaj kolega Nightcrawler powiedział jest EDRON.
Ponieważ tam w 1h na rotach możesz napić 10k expa rano gdyż jest tam bardzo malo ludzi i zajebisty respown. Zależy tez bardzo od godziny w której grasz w Tibie ja czasmi od 22:00 - 01:00 zdobywam 4k expa:/ A mój kumpel ma paca to w 4 h o tej samej godzinie zdobywa 33k expa więc jest różnica. POzdro dla Wszystkich ~~ Let Power Will Be With You ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów