|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() jak z blokerem to w sumie nie ma roznicy(no chyba ze sie przyzuci). ale jak dla mnie to jakbys chcial isc na wierze w dragon lairze w veno no to ja bym szybciej niz na 20lev nei poszedl
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2005
![]() |
![]() to good bo
1.Własnie tam ide 2.Mam 21 lv ![]() @edit: Może jakieś rady przed pierwszym dl huntem? ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Lukasz - 26-06-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja doradzam taka ekipe
1.) Knight 50lvl+(jak sie nie jest nobem to mozna isc na pojedynczy resp w wierzy na dragon landzie kolo venore od 40lvl) 2.)Sork/Druid 40lvl+ 50mlvl+ ( wali z explo i sd) Z taka ekipa mozna pohuntowac dle w mialre oplacalnie tzn. dle w miare szybko padnie. Ewentualnie mozna wziac drugiego druta/sorka i wtedy wala z hmm tylko. |
![]() |
![]() |
#5 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @up
Ty chyba nigdy dl'a na oczy nie widzialas? z sd i explo?! czlowieku to ma być oplacalne? Bloker minimum 40 lv. Ty mowisz, ze masz 21 lv, mlv pewnie ~45. Twoje hity będa raczej slabe więc radze isc w 3. 1. Rycek okolo 40lv +. 2. Ty, czyli mag/druid. 3. Palek okolo 30lv z distem 60+. Rycek zajmuje sie uhaniem, ty tylko HMM a pal belty+hmm. Jeśli rycek ma doświadczenie w uhaniu niech strzela tez hmm'ow. Jaki spawn? Tower- latwy dla blokera i krotka droga ucieczki wrazie gdyby dl zaczal pastwic się na was. Ty musisz miec mana shield, gdyz dl polozy na na f-wave i gfb co sie zdaza.\ No to Powodzenia!
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
buahahahhahahahahahahha moi koledzy palkowie byli na dl huncie on maja +65 dista i hiti z beltow +60 nawet do 90 wchodzily...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() widzialem filmik jak sorce (25lvl/45m lvl) ubil dl w tej wiezy (okok venore), poszlo mu 0,5 bp of sd ale za to duzo mana fluidow (chyba z 2,5 bp)
@up czy ty nie zgapiles przypadkiem ode mnie nicka ![]() @edit aha zapomialem dodac ze farciarzowi royal helmet wypadl ![]() Ostatnio edytowany przez krzysiu13 - 28-06-2005 o 17:45. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() średnio lvlowe teamy doąś często szukają ds summonera na double
ja na 30 lvl już latałem + jakiś palek 47+lvl i znajomy 70 elite ja robiłem 3 ds w tym 1 dla palka, palek bil z beltow i dsem,ja z 2x ds i czasem hmm, dsy trapowaly dla zeby sie nie przezocil i bylo nawet fajnie ![]() tylko loota oczywiscie brak
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() @up
to tylko pokazuje jakim noobkiem jestes ![]() ![]() ![]() Aha i odpowiadajac na pytanie : jak dla mnie to mzoesz isc z knightem 30+ ze skillami 70+ najlepiej a ty non stop z sd w koncu go przeciez ubijecie =) i jak masz troche burstow to tez mozna wziaść ze soba (jezeli na pvp grasz) najlepiej by bylo jakby poszlo gdzies tak kolo venore 30+knight ,30+pal(dist 70+) i 25+ sorc[nawet i 30 mlvl ale wtedy z sd walic =) ] |
![]() |
![]() |