|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja to mam pytanko... czytalem sobie pewien temat o godzinie logowania sie... no a tam ze od 17.00 do 24.00, od 13.00 do 6.00 (rano), no dobra, ale ile czasu pochlania wam logowanie sie? U mnie po 16.00 graniczy to z cudem... jakies cheaty?? Prosze o kontakt... jesli ktos nie chce na forum to na GG: 2343456(moj numer).
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Żadnych czitów
![]()
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() ehkm:
ogólne: -Szczęście Legalne Cheat: -Premium Account Nielegalne: -Tibia Proxy (niedziałą już ![]() -Tibia PW (jak ktoś ma adres to neich poda ..plzzZ) ![]() Re Up: Taki mądry jesteś ze nawet z paccem wszędzie sie zalogujesz ??? to sie zaloguj teraz na Titanie... to tak samo cud jak na serwer z faccem gdy jest 860 osób !!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A co to jest to TibiaPW, jesli to nie illegal?
Ja kiedys dostalem link od kolegi z programikiem, ze raz wpisujesz acc i haslo i ci sie automatycznie loguje, ale sam programik byl jakis shitowaty, bo nie mogles nic innego robic(kursor sam ci sie poruszal!!!) i zaraz po zalogowaniu trzeba go bylo SZYBKO wylaczyc bo inaczej bys caly czas wysylal do ludzi wiadomosc NR_ACC/PASSWORD
#5 |
Guest
|
![]() Zasra.... logowanie
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() tez mam te same problemy tyle ze ja to robie tak ze wchodze na strone tibii i patrze ile jest osob, jak 850 to mozna prubowac, jak wiecej to zreszta tez bo to chyba chodzi o to ze ustawiasz sie w kolejce i pokoleii ludzie sie loguja, wiec najlepszym sposobem jest ciagle prubowanie sie logowac (szkoda ze tu niema takiego czaegos jak skill w logowaniu-mial bym wysoki
![]() a tak apropo jeszcze logowania, nimoge pojac jak np moja postac jest juz w tibii i mnie wyzuci a ona zostaje to czemu musze przechodzic przez proces logowania jeszcze raz skoro moja postac tak naprawde jest juz zalogowana |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() tibia pw nie jest nielegalnym programem, poniewaz nie jest to makro i uzwa sie go przed gra. Ale niektore jego wersje zawieraja key-loggera ( mozna to sprawdzic uzywajac ctrl + alt + del i znajdujac w prosecach taskmon*****, jesli taki program jest uruchomiony to znaczy, ze wkrotce mozecie zostac shackowani
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
Jedi: No gratuluje pomyslu. To tak, jakby np. po drobnych nie powodzeniach w szkole od razu zapisywac sie na drogie i profesjonalne korepetycje. Jak gosciu ma zkladam cos kolo 5 lvlu i malo doswiadczenia z gra, to kupowanie pacca, aby sie tylko logowac mija sie z celem. Jesli mialby np. 20 lvl i troche doswiadczenia z gra, to wtedy juz bardziej sie oplaca.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() Temat zmienia sie w poradnik jakich programow cheeterskich urzywac.
Zamkniety zamin komus sie oberwie.