|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Chciałem zakupić blessy mam już wsyztskie tylko zostały mi te z kazzo wiem gdzie trzeba je kupic ale koles niechce mi sprzedac nie wiem coz robic powiedzccie.
O to co on pisz: 8:56 Asior: hi 18:56 Pydar: Welcome, pilgrim Asior! May the flame guide you! 18:56 Asior: blessings 18:56 Pydar: There are five different blessings available in five sacred places. These blessings are: the spiritual shielding, the spark of thephoenix, the embrace of tibia, the fire of the suns and the wisdom of solitude. 18:56 Asior: These blessings are: the spiritual shielding, the spark of thephoenix, the embrace of tibia, the fire of the suns and the wisdom ofsolitude. 18:56 Pydar: You can ask for the blessing of the two suns in the suntower near Ab'Dendriel. 18:57 Asior: the fire of the suns 18:57 Pydar: You can ask for the blessing of the two suns in the suntower near Ab'Dendriel. 18:57 Asior: the spark of thephoenix 18:57 Pydar: The spark of the phoenix is given by me and by the great geomancer of the local earthtemple. Do you wish to receive my partof blessing of the phoenix for 10.000 gold? 18:57 Asior: yes 18:57 Pydar: You need the blessing of the great geomancer first. O co chodzi nie chce mi sprzedać ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() to blogoslawienstwo sklada sie z dwoch czesci - zobacz na www.tibianlibrary.com (kliknij ten niebieski link) > Tibia facts > Blessings > Spark of the pheonix
(polecam www.tibianlibrary.com!) a o co dokladniej chodzi - jesli ten krasnolud zabral twoje 10k, to idz do drugiego kolesia (mapa na stronce ktora podalem) i tam zostanie ci udzielone blogoslawienstwo, juz za darmo
name: Niepomocny Czuprynkowi proff: ![]() lev: 19 pretector: CZUPRYN ![]() ![]() ![]() kiedys 11 skill na servie w ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 3dsmaxman - 27-06-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Nie nie zabral mi 10k -.- a tej mapki nie moge znaleść
![]() ![]() EDIT: O już znalazłem mapke ^^ Edit 2: Nie zabardzo mi pomogła bo prawie nic nie zrozumiałem lol ![]()
Internet - 40 zł~ Pacc - 85zł Widok matki pobitej krzesłem - Bezcenny Ostatnio edytowany przez Kusnier - 27-06-2005 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() bo jest dwoch kolesi, jeden od ognia, jeden od ziemi, ty poszles najpierw do tego kolesia od ognia, co jest bledne, poniewaz in ci mowi caly czas, ze musisz isc najpierw do the great geomancer, czyli do kaplana od ziemi, wiec najpierw sie odaj do swiatyni ziemi w kazz, tam kupiusz polowe blessa za 10k, a dopiero po tym idziesz do tego kolesia ogniowego po druga polowe, tym razem juz zadarmo
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Z tego co tam pisze, to winika, że pierwsze musisz być pobłogosławiony przez "great dwarf geomancer"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() zajrzyj do wasze poradniki na tibia.pl !!
![]() |
![]() |