Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-06-2005, 12:06   #1
Towarzysz Broni
Użytkownik forum

Towarzysz Broni's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Lincoln

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Ave
Świat: Galana
Poziom: 46
Poziom mag.: 5
Towarzysz Broni ma numer GG 2551524
Pergamin Betrayers Dynasty

A więc... Rekrutuję wszystkie profesje okolo 35 lvl + (ewentualnie mogę przyjmowac od 30 lvla ;p )|Palladyni skille 75/55 okolo ;p, Knightci 70/70 okolo ;p, Druidzi/Sorckowie 35 mlvl +|gildia ruszyla niedawno jakies 2-3 dni temu mam juz 5 vice ale jak ktos bedzie chcial byc vice to sie nie obraze xD hmm gildia bedzie miala GH jak bedzie wystarczajaco duzo memberow zeby mogli wplacic na tego gh zebym mogl zalicytowac... serdecznie zapraszam prosze pisac na gg 2551524 albo w tibii do Towarzysza Broni... prosze tez aby low lvle typu 8 lvl nie prosili o przyjecie bo i tak tego nie zrobie ;p... ok... to chyba wszystko.. ah bylbym zapomnial gildia narazie jest neutralna w wojnach wiec ani nie bierze udzialu ani nie pomaga i nie ejst zza nikim... Hail BD!!! See you in Tibia

Ostatnio edytowany przez Towarzysz Broni - 28-06-2005 o 12:16.
Towarzysz Broni jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2005, 13:41   #2
Vizzstodwa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 06 2004

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Towarzysz Broni
A więc... Rekrutuję wszystkie profesje okolo 35 lvl + (ewentualnie mogę przyjmowac od 30 lvla ;p )|Palladyni skille 75/55 okolo ;p, Knightci 70/70 okolo ;p, Druidzi/Sorckowie 35 mlvl +|gildia ruszyla niedawno jakies 2-3 dni temu mam juz 5 vice ale jak ktos bedzie chcial byc vice to sie nie obraze xD hmm gildia bedzie miala GH jak bedzie wystarczajaco duzo memberow zeby mogli wplacic na tego gh zebym mogl zalicytowac... serdecznie zapraszam prosze pisac na gg 2551524 albo w tibii do Towarzysza Broni... prosze tez aby low lvle typu 8 lvl nie prosili o przyjecie bo i tak tego nie zrobie ;p... ok... to chyba wszystko.. ah bylbym zapomnial gildia narazie jest neutralna w wojnach wiec ani nie bierze udzialu ani nie pomaga i nie ejst zza nikim... Hail BD!!! See you in Tibia
Super tylko ciekawe kto bedzie chcial wejsc -.- jak takie wymagania stawiasz
Vizzstodwa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2005, 13:46   #3
aliens
Użytkownik Forum

aliens's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vizzstodwa
Super tylko ciekawe kto bedzie chcial wejsc -.- jak takie wymagania stawiasz
lol... ale wymagania.
aliens jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2005, 02:17   #4
Towarzysz Broni
Użytkownik forum

Towarzysz Broni's Avatar

Pergamin lol

lol przeciez nie bede do gildii brał ludzi typu 20 lvl 45/45 ... bez sensu... ale skoro mowicie ze nie stac was na taki lvl i skille jaki podalem to idzcie do jakiejs n00bowatej gildii typu rekrutujemy 8 lvle.. itp... nvm ludzie nie badzcie takie cioty wezcie sie porzadnie za postacie a nie tylko afkowanie pod dp -.-"... btw to nie sa duze wymagania, jezeli mozna tak wogole toujac... pamietajcie 2551524 xd albow tibii do Towarzysz Broni pisac... See You in Tibia!!!
stary 03-07-2005, 15:57   #5
Tede Maedhros
Użytkownik Forum

Tede Maedhros's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Kraków

LOL

Fajnie , dawno nie było żadnej gildi z Galany na tym forum ale niestety ta ma
za duże wymagania jak mnie. Może za jakiś mięsiąc się przyłącze a narazie musze troche poafkować (pod domkiem a nie depo )troszku runków porobić i zabić troszku(kilka tysięcy) rotów to mnie przyjmiecie?
Swoją drogą moglibyście dać jakeś ulgi dla postaci magicznych . Czasy są ciężkie a moim biednym magiem
trudno się expi ,już nie wspomnę o druidzie...

P S Jak sprawdzicie jakie kto ma skille i m-lvl?

Profesja Mag 23 lvl-30 mlvl

sword-19
shielding-23
(fishing 48)
Tede Maedhros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2005, 11:34   #6
Towarzysz Broni
Użytkownik forum

Towarzysz Broni's Avatar

Domyślny hm...

sam żeś powiedzial ze czasy sa ciezkie =] wiec nie wiem moze troche spuszcze te wymagania bo widze ze duzo... ee... jest graczy... mniejzaawansoewanych i z mniejszymi lvlami... wezcie sie w garsc po co mi takie cieniasy bez urazy... pomyslcie jak chcecie to potraficie i nabijcie ten 30 lvl wtedy jestescie bardziej potrzebni... to chyba wszystko jak bede chcial obnizyc wymagania to obnize
See You Now !
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania