|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Mam jedno pytanie:
Chcemy z qmplami wyskoczyć na GS'a Ja knight 30lvl skile 65/65 (4mlvl) Wyposażenie: Dragon Shield Fire Sword Knight Armor Plate Legs Steel Helmet Protection Amulet / Scarf / Silver Amulet ( nie wiem co wziąć - poradźcie mi) Leather Boots Palladyn 24lvl skile 66/47 (12/13mlvl) Wyposażenie: Kusza + Bolty Noble Armor Plate Legs Dark Helmet Leather Boots Protection Amulet / Scarf / Silver Amulet Palladyn 20/21lvl skile 62/42 (11 mlvl) Wyposażenie: Kusza + Bolty Noble Armor Plate Legs Steel Helmet Leather Boots Protection Amulet / Scarf / Silver Amulet Ja będę blokował [2 BP of UH i 2 BP of HMM wezme (na wszelki wypadek)], będę sie UH'ał, moi qmple będą w niego siec ![]() /Ile może mi wziąć jednym strzałem? Ile zużyję UH'ów na oko? Zatrucie po ile odbiera na sekunde? Jakie wziąć dodatkowe czary(pola energi, fire bomby)? Jakaś konkretna taktyka? p.s. - dzięki za pomoc :* ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() napewno sobje poradzicie ale sporo uhuf ci pojdzie 8)
do 200 moze ci zaladowac zatrucie od5 w dol Dasz Rade ![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Nie bardzo rozumiem po co tym paladynom rycek na blokera - stracisz tylko UH (duzo) EXP nie zyskasz. Przeciez ci paladyni GSa moga zarabac sami bez wiekszych problemow (no chyba ze maja takie lagi ze biegac nie moga).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Chodzi mu o blokowanie 1 gsa
![]() Wg mnie knight bierze ten eq co napisales + protection ammy, a hmmy daje palkom, by walili z boltow i hmmcow.Ty oczywiscie full def i nie liczysz na exp....ty liczysz ile uhow ci schodzi ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Ten twoj kolega z 24 lvl sam by rozwalil gs-a jesli tylko nie ma lagów ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() powiem tak gs sie nie blokuje bo nawet 80 lvl jednym strzalem nawet po 200 hp bierze a ty masz 30 lvl i dosc malo zycia wiec duzo uhow pojdzie nie oplaca sie lepiej idzcie na dragi
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() No cóż,podałeś najbardziej nieopłacalny rodzaj hunta w Tibii(rycek na gsy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() a na ktorym lvl druid moze wyskoczyc na gsa z hmmami i czy wogule mozna bo drid zeby strzelic musi sie zatrzymac a wtedy moze byc kiepsko
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Jak masz zero lagów to nawet na lvl 20 możesz druidem iść, ale lepiej 25+ żeby mieć margines bezpieczeństwa jak chodzi o szybkość.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() e tam ja mam 42 lvl i poszedlem z kumplem na gsa na gorce na darashi on 28 pallek ja mialem crusader helemt , giant sworda , c arm , k legs . p ammy .Walilem na full atk zebralem 500 expa on 400 poszlo chyba 7 uh ;]
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() A ja mam swojego palka (skille w podpisie) i dygam troche iść na GSa bo jak se walnie Haste to raczej mnie dogoni i wtedy lipa
![]() Doradźcie coś pls Z góry THX ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej przez 30 lvli nie próbuj latac solo gsa ale z blokerem to inna sprawa.
@Malakos I masz skile okolo 80/80 i sie nie dziw ze tak jest. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Topic
GS może przywalić do 250 hp. Radze sie uhać , gdzieś w tych okolicach. @Sephiroth Próbowałeś kiedykolwiek bić gsa ? Daruj sobie takie rady , bo zapewne zaprowadzą go w jedne miejsce : Temple. 75 lvl palki maja niekiedy problemy z ucieczka a ty z 20 lvl wyskakujesz Rotfl. Jeżeli już koniecznie druid ma leciec na gsa to ~40 lvl+BOhy+Utani gran hur +Bezpieczny dystans. @Ithelios W sumie....Ja trace 2-3 uhy na gs'a ![]() Czasem sie zwróci czasem wypadnie 1 gp ;p @Wojownik hybrydy Nabij może 70 lvl ... GSy nie są potworami jak kiedyś ;p Tzn dla 20 lvl ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Świat: Kiedyś refugia
Poziom mag.: 6
|
![]() JASNE że sobie poradzicie ale czy jest sens ponieważ Uhuw troche zejdzie a expa nic nie zyskasz tylko loot jak coś wypoadnie (k legs lub armor) no pozatym palle sami by sobie dały rade
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
![]() |
![]() Ja tam bloczyłem GS'a moim knightem na 20 lvlu z eq: k arm,p legsy,fs,d shield,c helmet,scarf . bili go dwaj moim koledzy palle na 29 i 31 lvlu i schodzilo mi po 1-3 Uh na jednego...oczywiscie oni mi dali uhy bylismy na tych gsach 2 godzinki poszlo 2,5 bp uh i zarobilismy 2 k army i jedne legsy
|
![]() |
![]() |
#16 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Wiecej stracisz niz z tego zyskasz! lepiej przezuccie sie na inne potworki
|
![]() |