|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Pozwoliłem sobie zrobić fake, chciałbym sprawdzić się
![]() ![]() Podziękowania dla Eloryna i Besna za Fake Screenshot Tutorial, dla Dejva za ten poradnik (nazwy zapomniałem ![]() Ukazały się części: 1 część - post 1 2 część - post 10 3 część (Khar) - post 22 4 część (Suolx) - post 37 5 część (Walka z Capslockiem I) - post 47 5 część (Walka z Capslockiem II) - post 51 6 część (zmartwychstanie Suolxa) - post 84 7 część (Necro & Meneg) - post 93 A oto i dzieło... W upalnym mieście, innym od Darashi ani Ankrahcośtam, żyło sobie dwóch high levelów. Nie mieli co robić, znudziło im się expienie, więc kupili olbrzymi dom i stali się Łowcami Nagród. Było ich dwóch - Nemezc, królewski palladyn i Meneg, elitarny rycerz. Byli oddanymi przyjaciółmi. Na zdjęciu poniżej widzimy zlecenie na poskromienie groźnej i niezniszczalnej Szatanki...... Nemezc w opałach. (Niebieski pocisk SD i zbyt przesunięty w lewo). ![]() Tutaj walka z krwiożerczym Demorgiem, na zlecenie Krasnoludzkiego Komitetu Delikatesów. ![]() Po tych przygodach zawsze wracali do domu i oddawali się przyjemnym rozrywkom. Zwykle Meneg zakładał trapy i przywoływał biednych graczy. Jednak tego dnia stało się coś innego. Przyszedł do nich dziwny człowiek, wyróżniający się wśród tłumu miasta. Jak zwykle bohaterowie wiedzieli, że czeka ich kolejne zlecenie. Meneg sobie nic nie robił, tylko bawił się z graczami. ![]() Nemezc przyjął gościa miło, mówił mu że ma remont, lecz gość bez ogródek przeszedł do sedna. ![]() Neme już miał nawoływać Menega, żeby razem wysłuchać, ale gościu zniknął. (I jak zwykle zostawił kartkę -.-). ![]() Meneg przeczytał i rozdarł kartkę, a następnie wypierał się, że chce iść.JUż się nawet przebrał w stój wojowniczy. Z treści kartki wiemy, że mają iść do tajemnej krypty na spotkanie z nagrodą. ![]() Nemezc nie chiał iść, więc Meneg znowu przebrał się w domowy strój i dokańczał roboty z graczami. Jednak Nemezc w końcu zgodził się, choć podejrzewał, że to pułapka. ![]() Nemezc przygotował pełno rzeczy, Meneg się zdziwił, lecz się zgodził. ![]() Do tajemnej krypty steleportowali się czarem nieznanego. ![]() Do tego miejsca wiodło dość ciekawe przejście... ![]() C.D.N. Co się stanie z nimi? Jakie dostaną zadanie? To w następnym odcinku. Powiedzcie, czy mam kontynuować i czy się podoba... Spróbuję trochę poeksperymentować ze światłem..... Ostatnio edytowany przez Kuryca - 01-11-2005 o 14:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
![]() |
![]() po wiem tylko jedno...
ALLELUJA !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Bardzo mi się podoba rób więcej i to szybko
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ocena:
Wykonanie 9/10 (za tą runkę sd jak sam powiedziales jest za bardzo przesunięta w lewo i jest niebieska!!) Fabuła 7/10 takich faków z tym podobną fabółą było pełno Ocena końcowa: 8/10 Aha i mimo tekstów niby śmiesznych to one są takie no .... nie zabardzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bycze, bycze. Ale ta lawa w pierwszym screnie jakaś taka dziwna.
Ogólnie: Spox ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Rób dalej i to szybko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: siemiatycze
![]() |
![]() Było superowe.Zrób ciag dalszy.Czekam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Fajne dawaj więcej!
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Super pomysl i wykonanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widzę, że się podoba.
![]() Uporałem się i w jeden dzień kończę ten nudny prolog. Teraz zacznie się prawdziwy fake. A oto i ta część. Meneg i Nemezc weszli do wspomnianej dziury, i, jak się spodziewali był tutaj ich zleceniodawca, który przedstawił się ![]() ![]() Capslock dał im bardzo trudne zadanie... ![]() ...i patrząc, że są zdziwieni zaczął ich inaczej traktować... ![]() Co bohaterom się nie spodobało... Capslock ujawnił swój prawdziwy głos. (Chyba dobrze SD zrobiłem ![]() ![]() Nemezc swego uczynku gorzko pożałował (Dzieje się to w ułamku sekundy więc brak reakcji...). ![]() Pozostała im tylko zrozpaczona ucieczka. ![]() W domu już wiedzieli, że to nie sen. ![]() Zmienili strój na bardziej niewinny, pobiegli na misję ze swoimi Butami Szybkości i Przyspieszeniem... ![]() C.D.N Jak będą te misje wyglądały? Czy bohaterowie podołają im? O tym w następnym odcinku.... Zaczynam pierwszą ofiarę już wkrótce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ciekawa fabuła. Ładne wykonanie. Czego chcieć więcej ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Bardzo ładnie wykonane i baaardzo ciekawe...
Rób dalej, zobaczymy co z tego wyjdzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wielkie gratz ziomek. Fajna fabuła i dobre wykonanie nic dodać nic ująć
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Elite Kowal
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 35
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No gratz fake'a
Wykonanie 9/10 (są 3 błędy:na 1 rysunku pocisk SD niebieski i przesuniety w lewo[to co mówiłeś], trafienie z SD nie na Szatance tylko pod nią i lawa za szybko zamienia się w ziemię[powinien byc jeszcze brzeg]) Fabuła też 9/10 Razem 9/10 Rób więcej!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Bardzo mi się podobało
![]() ![]() ![]() Ocena: ![]() ![]() ![]() Wykonanie 9/10 ![]() ![]() Fabuła 9/10 ![]() ![]() ![]() Ogólnie 8/10 ![]() ![]() ![]() Nobody are Perfect ![]() PS dobrze napisałem?? ![]() ![]()
[ Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic,to po co komu na co?Jeżeli ktoś tak a nie inaczej,to czemuż by nie...? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sekator - 29-06-2005 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @Sekator: Co ty masz zmatematyki? Od kiedy średnia z 9/10 i 9/10 to 8/10
@Topic: Ładne wykonanie i ciekawa fabuła. Czekam na więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Nie bede sie powtarzal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Kościorwij No własnie robię.... Spróbuję ją jak najszybciej zrobić. Dobra idę do pracy ![]() |
|
![]() |
![]() |