Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-06-2005, 14:15   #1
Dark polo
Użytkownik Forum

Dark polo's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?

Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
Dark polo ma numer GG 9338277
Domyślny Tylko gratulacje

Chciałbym pogratulować wszystkim z ekipy tibia.pl.
Odwaliliście kawał dobrej roboty tworząc tę stronę.
Nigdzie w iternecie nie znalazłem lepszej stronki niż ta, to ona jest prawdziwą stroną fanowską gry TIBIA. Wychowałem się na tej stronie na prawdziwego tibijczyka, chociaż już mało gram w tibię to i tak chętnie zaglądam na tę stronkę. Będę was polecał dla każdego. CipSoft niepomylił się dając wam ten tytuł. Zasługujecie na to w 100%. Dziękuję wszystkim, którzy starali się, aby ta strona była czymś niezwykłym dla graczy w tibię.

Ps. Nie musicie tu postować, po prostu chciałem pogratulować tej stronie i forum, a także złożyć podziękowania dla modków za pomoc w każdej sytuacji.
Zauważcie, że oni nie spoczywają na laurach wciąż pną się w górę.
Kiedyś chciałem do was dołączyć, ale miałem za mały staż na forum. I tak dziękuję za pomocną dłoń.

Tibio.pl! OBY TAK DALEJ! Trzymam za was kciuki!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-06-2005, 14:40   #2
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark polo
Nigdzie w iternecie nie znalazłem lepszej stronki niż ta, to ona jest prawdziwą stroną fanowską gry TIBIA. Wychowałem się na tej stronie na prawdziwego tibijczyka, chociaż już mało gram w tibię to i tak chętnie zaglądam na tę stronkę. Będę was polecał dla każdego. CipSoft niepomylił się dając wam ten tytuł. Zasługujecie na to w 100%. Dziękuję wszystkim, którzy starali się, aby ta strona była czymś niezwykłym dla graczy w tibię.

Ps. Nie musicie tu postować, po prostu chciałem pogratulować tej stronie i forum, a także złożyć podziękowania dla modków za pomoc w każdej sytuacji.
Kiedyś chciałem do was dołączyć, ale miałem za mały staż na forum. I tak dziękuję za pomocną dłoń.

A nie można było tego tak na PW albo mailu?

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 14:42   #3
Dark polo
Użytkownik Forum

Dark polo's Avatar

Domyślny

@Wieszok
Można było, ale chciałbym powiedzieć wszystkim noobom żeby docenili tą pracę więc Cichutko
stary 30-06-2005, 14:53   #4
Hieyan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

@up
Czemu cichutko duża literą?
Czemu "noobom"? Sam jesteś noob i nie przezywaj tak innych...
Hieyan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 15:03   #5
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hiey
@up
Czemu cichutko duża literą?
Czemu "noobom"? Sam jesteś noob i nie przezywaj tak innych...

Chyba wzioles sobie to do serca, jest takie przyslowie "Uderz w stol, a nozyce same sie odezwa", nic dodac nic ujac.
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 15:07   #6
Xan Arcanist
Użytkownik Forum

Xan Arcanist's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...

Profesja: Sorcerer
Xan Arcanist ma numer GG 7442973
Domyślny

@Oxygane: LOL

@Topic: Zgadzam się że ta stronka to najlepsza strona o tibi. Ja też się na niej wychowalem i ciągle wychowuje.
Xan Arcanist jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 15:14   #7
Burakou
Użytkownik Forum

Burakou's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń

Burakou ma numer GG 815952
Domyślny

Ale ładny uczynek. Wreszcie ktoś ich docenił.
Burakou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 15:22   #8
Dark polo
Użytkownik Forum

Dark polo's Avatar

Domyślny

Noob to człowiek, który myśli, że wszystko wie, ale tak nie jest i dowala wszystkim w jego otoczeniu. To tak zwany newbie tylko gorszy bo niedość że nic nie wie to jeszcze się wybija ponad wszystkich swoją gadką
Widocznie należysz do tej elity Hiey
Dobra nie napisałem tego tematu dla ludzi, którzy mają zamiar wejść i skrytykować. Dziękuję za to, że jednak są ludzie, którzy potrafią coś z siebie wydusić niż: "Kur...* , Chu...* itp.
Więc tak jeżeli masz zamiar krytykować temat od razu naciśnij "wstecz" w swojej przeglądarce, ale jeżeli szanujesz tych ludzi, o których jest mowa to napisz coś od siebie. I tyle. Thx

Ostatnio edytowany przez Dark polo - 30-06-2005 o 15:24.
Dark polo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 15:27   #9
rainm
Użytkownik Forum

rainm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2004

Domyślny

kurcze dobrze ze powstal taki temat, ja tez zaczynalem od tibia.pl, przeczytalem tutaj prawie wszystkie poradniki, tutaj sie nauczylem jak sie zachowywac w grze, tym samym chcialbym sie dolaczyc do gratulacji i powiedziec "tylko tak dalej"
rainm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 15:31   #10
Stefan12532
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2004

Domyślny

Cytuj:

nie znam takiej strony -.-'

TOPIC:

ta i o to chodzi. Ja tez zostalem wychowany przez strone tibia.pl, ach te czesy kiedy sie wchodzilo, zeby sprawdzic co wypada z minotaura... Naprawde niezla stronka xP

Kiedy powstala angielska wersja strony, pomyslalem odrazu:

"mamy szanse byc lepsi od tibianews.net !"

Ludzie postarajmy sie, wchodzcie na angielskie forum, dawajcie zdjecia, filmy, robcie ciekawe tematy, bo najczesciej ludzie zakladaja konta na forum, kiedy zaciekawi ich jakis temat, lub poprostu forum, i zczynaja postowac. Ktos ta reakcje musi wywolac, i to musimy byc my

Zycze powodzenia...aby tibia.pl dalej sie rozwijala xP

Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 30-06-2005 o 15:33. Powód: wiecie, tak dla "jajców" hauhau!!!!1111oneoneonerazrazraz
Stefan12532 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 21:52   #11
Stefan12341
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic

TOPIC:

ta i o to chodzi. Ja tez zostalem wychowany przez strone tibia.pl, ach te czesy kiedy sie wchodzilo, zeby sprawdzic co wypada z minotaura... Naprawde niezla stronka xP

Ludzie postarajmy sie, wchodzcie na angielskie forum, dawajcie zdjecia, filmy, robcie ciekawe tematy, bo najczesciej ludzie zakladaja konta na forum, kiedy zaciekawi ich jakis temat, lub poprostu forum, i zczynaja postowac. Ktos ta reakcje musi wywolac, i to musimy byc my

zgadzam sie z tym panem...hmmm zkad ja go znam xP
stary 30-06-2005, 21:57   #12
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Omg, miło, że ktoś docenił Tibia.pl team, ale to chyba nic innego jak lizustwo. Mogłeś dać PW do Dr. Omadera albo kogoś innego ^^

@Btw. Dołączam się do gratulacji
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 09:15   #13
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

lizusy mam pytanie jak można byś wychowanym przez strone internetową, mnie na ten przykład wychowali rodzice [;
ps. odwalili kawał dobrej roboty, i mam nadzieje że nie spoczną na laurach i będą stale udoskonalać strone

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2005, 10:00   #14
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Cool Gratz Tibia.pl!!

Cytuj:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xan Arcanist
@Oxygane: LOL

@Topic: Zgadzam się że ta stronka to najlepsza strona o tibi. Ja też się na niej wychowalem i ciągle wychowuje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Burakou
Ale ładny uczynek. Wreszcie ktoś ich docenił.
Cytuj:
Noob to człowiek, który myśli, że wszystko wie, ale tak nie jest i dowala wszystkim w jego otoczeniu. To tak zwany newbie tylko gorszy bo niedość że nic nie wie to jeszcze się wybija ponad wszystkich swoją gadką
Widocznie należysz do tej elity Hiey
Dobra nie napisałem tego tematu dla ludzi, którzy mają zamiar wejść i skrytykować. Dziękuję za to, że jednak są ludzie, którzy potrafią coś z siebie wydusić niż: "Kur...* , Chu...* itp.
Więc tak jeżeli masz zamiar krytykować temat od razu naciśnij "wstecz" w swojej przeglądarce, ale jeżeli szanujesz tych ludzi, o których jest mowa to napisz coś od siebie. I tyle. Thx
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rainm
kurcze dobrze ze powstal taki temat, ja tez zaczynalem od tibia.pl, przeczytalem tutaj prawie wszystkie poradniki, tutaj sie nauczylem jak sie zachowywac w grze, tym samym chcialbym sie dolaczyc do gratulacji i powiedziec "tylko tak dalej"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy magic

TOPIC:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igomas
zgadzam sie z tym panem...hmmm zkad ja go znam xP
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
lizusy mam pytanie jak można byś wychowanym przez strone internetową, mnie na ten przykład wychowali rodzice [;
ps. odwalili kawał dobrej roboty, i mam nadzieje że nie spoczną na laurach i będą stale udoskonalać strone
Zgadzam się z Wami. Tibia.pl jest także moim zdaniem znakomitą stroną. Napewno najlepszą polską, ale chyba też najlepszą na świecie.

A co do lizustwa, to w pewnym sensie to to jest lizustwo... ale niech ludzie wiedzą o tej stronie !!
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania