|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak skilluje z kolegą i od czasu do czasu jest blood hit, i jeszcze bije mnie spider, ale spider cały czas bije na tarcze, nigdy mnie nie trafia za blood(nie da sie, mam siclke i wooden shield 0 armorów) to czy licznik trafień spidera w shieldingu stopuje, czy wystarczy to ze kolega mnie od czasu do czasu łupnie?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() ... Szukaj, a nikt ani nic cie nie musi uderzyc do krwi, o to chodzi aby na tarcze przyjac wtedy shield rosnie, a musi cie kolega uderzyc jezeli on chce awansowac w skillu broni. SZUKAJ!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() @UP
Jasssne szczególnie ze chyba po 40 udrzeniach bez krwi sie blokuje..... Szukaj a znajdziesz!!
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Jak walniesz koledze blood hita, automatycznie jak on cie wali tez rosnie ci shielding.
Kolega wali=1 poziom szybkosci rosniecia skilla Kolega+spider=2 szybkosci rosniecia skilla Nie wiem, moze sie myle... wrazieczego nie bluzgac jestem tylko małym ogniem xP
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Byly juz takie tematy i to nie raz. Aby rosly Ci skile tylko Ty musisz bic co najmniej raz na 30 uderzen. Moga bic Cie tylko 2 stwory bo reszta wali Ci w armora co sie do shielda nie zalicza. Nie musisz tracic zycia zeby avansowac w shieldingu albo w swordzie. Na nastepny raz SZUKAJ!
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |