|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu możesz wklejać swoje zdjęcia z wydarzeń w twoim mieście, wsi, dzielnicy, osiedlu...Wklejajacie maksymalnie do 3 zdjęć.
Do moderatorów:Jeśli temat nie będzie odwiedzany i nie będzie przynosił zamierzanych celów, serdecznie proszę o usunięcie go! Dziękuję! Ja zanczne ![]() ![]() Wylanie rzeki Wisłoki w Mielcu ![]() ![]() A to Wisła w pobliżu Mielca: A to szkoła pods. nr 9 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kruszek - 01-07-2005 o 13:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W zwiazku, ze mieszkam w tej samej miejscowosci co Dromader, zamieszczam cos co zainteresuje wszystkich:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Tu coś mniej związanego z miastem, ale na wstęp moja ściana:
![]() Widok z balkonu: ![]() Zamek: ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 01-07-2005 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raul, na zdjęciu to Ty ? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() ![]() na poczatek- moja szkola ![]() ![]() rynek ![]() Bazylika nocą ![]() Gostyn
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 01-07-2005 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha!!!!!!!
Mam jeszcze jedną ważną sprawę!!Mianowicie jeśli ktoś przy Avatarze nie ma wpisanej miejscowości to bardzo proszę o podanie przy zdjęciu jej nazwy z której wykonane zostało zdjęcie! Jeszcze jedno dla Raula: ![]() Jesienią „Stal”, jako Mistrz Polski, rozegrała w ramach PEMK dwumecz z „Realem” Madryt (Hiszpania) i odpadła z rozgrywek po wyrównanych meczach (1 : 2 w Mielcu – 15 IX 1976 i 0 : 1 w Walencji – 29 IX1976). Oceniono, że mecze z Hamburgerem i „Realem”, rozegrane już na zmodernizowanym mieleckim stadionie, oglądało po około 40 tysięcy widzów Ostatnio edytowany przez kruszek - 01-07-2005 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @Raul
To już obsesja! ![]() @topic Galeria zdjęć A tu troche o Festiwalu. @down To mi powiedz które jest najładniejsze Węgorzewo ssie i nie ma się czym chwalić, a post nabity ;>
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 01-07-2005 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tasior, wklej chociaz jedno zdjęcie plx
![]() @Tasior, Ty tam mieszkasz nie ja ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kruszek - 01-07-2005 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Też mieszkam w Mielcu. A oto mój widok z balkonu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Powódz sprzed 4 lat
![]() ![]() No i po remoncie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hieyan - 22-08-2006 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() My School
Meine Schule: (Szkoła Podstawowa Im. Jana Pawła II w Przeworsku) ![]() Gallery of my city Kawalek Bazyliki Ratusz: ![]() Pałac Lubomirskich: ![]() Pływalnia Szkolna:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sasek62 - 01-07-2005 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ktokolwiek pokaże swój widok z okna, zawsze widać "TESCO"
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Niekażdy... Ja tu pokaże widok z mojego okna... Nie ma to jak mieszkać w "mniejszym niz Warszawa" mieście ![]() Wytłumaczenie małe: Moje okna są tylko na sąsiada i to jest jego ogród ![]() Jutro pójde do centrum i zrobie klika fotek^^ Okno jedno... ![]() I drugie okno^^ ![]() Ostatnio edytowany przez Hieyan - 02-07-2005 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty jesteś wyjątek potwierdzający regułe
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Raul: Mam podobna sciane
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]()
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() 2 foty widoku z mojego balkonu:
![]() ![]() 9 piętro ![]() http://img263.imageshack.us/my.php?image=img11453qe.jpg http://img263.imageshack.us/my.php?image=img11460gd.jpg ja mam widok na tył "biedronki" ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 04-07-2005 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() http://www.wirtualna.bydgoszcz.com/p...=galeria&sid=1 Galeria ![]() Bydgoszcz z lotu ptaka ![]() Gdzies tu mieszkam - 4Don (czytaj Fordon) A teraz uwaga uwaga!!! PIKTOGRAM!! ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |