|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Co jest bardziej bezpiecznie:
-expienie w kopalanich na guardach z dwoma Monkami -expienie na dragach z dwoma dsami na pojedynczym spawnie Powiedzcie mi również co jest bardziej opłacalne. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Legnica
![]() |
![]() Expienie w Kopalniach z monkami ale wez wslui run!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() lol?
omg-.- jak sie stawia monka w kopalni (a nawet 2,ale 1 styknie) to po to zeby nie tracic run-.- @topic idz na dragi bez ryzyka nie ma zabawy @hanio uwazam ze postacie na 12lvlach nie powinny za duzo sie wlanczac do gry lecz sluchac innych i wyciagac stosowne wnioski
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Pabianice
Świat: Galana
![]() |
![]() A według mnie bardziej opłacalne i bezpieczniejsze są dwarfy guardy ponieważ z dragów żadko kiedy cos cenniejszego wypadnie i beda ci szly uhy na dsy a jak sie drag przezuci to latwo o deda, z guardami tak nie jest i nie bedziesz tracil run nawet jak sie przezuci to male jest ryzyko smierci no i to by bylo na tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Guardy, może być coś zlurowanego
Drag, pojedynczy spawn niczym cię nie zaskoczy (jeśli umiesz zabijać dragi i jesteś przygotowany)
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Hmm...
Teoretycznie latwiej walczy sie z Guardami ale jest prawdopodobienstwo ze spotkasz PK. ~~ Do Raiderek. Co moze byc zlurowanego w kopalniach? GS? LOL Walka ze smokiem z reguly nie jest jaims ogromnym wyczynem. Gdy jestes w jego zasiegu moze on jedynie poslac niezle combo przy ktorym nie zdazysz sie uhnac. Z reguly przezywa sie takie combo, Monki natomiast maja z tym klopot ![]() Osobisce polecam expienie na Guardach przy okolo 28-40 lev pozniej exp zdobywa sie strasznie wolno. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() re up.
EE odrazu gs, ale np jak to czesto to bywa 7-8 krasnali wokol rope place. Jak wejdz sorc, druit, palek czy rycek ponizej 50-60 zgon na miejscu. Co do dragow wcale nie tak żadko cos wypada. Radze wziasc 5 bp hmm, bp ih, bp sd i biec na skałe na wyspie edron( czasami luruja huntery pod wejscie uwazaj). Jeśli nie ma pacc to lepiej wez duuuużo hmm'ow i idz z blokorem do Dragon Lair( te koło Venore). Exp będzie bardzo dobry i przy odrobinie szczęscia zwrocą Ci sie hmm'y. Co do oplacalnosci(podane w godzinach) Dragi- tu zroznicowanie duzo minimum- 4-5k maxs- ~20k( zbierajcie mace, kusze i wszystko co z nich leci) Guardy- tu wahan nie ma okolo 7k.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A mógłbyś mi załączyć mapkę z Dragon Lair gdzie sa zwykłe dragi? Bo wiem, że są tam też DL'e. Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Odsyłam do działy Filmy. Jest bardzo dużo filmów z Dragon Lair. Obejrzyj pare i zobacz które miejsce Ci najbardziej odpowiada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Wiadomo, kopalnie. Jesli na pierwszy atak wyslesz monki, to dwarf nawet nie zdazy sie przezucic na ciebie bo monki go juz ubija
![]() Powodzenia xP
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() smoki, tylko trzeba mieć dobre miejsce(np. edron na górce)
za runki prawie zawsze sie zwraca(zależy od świata ale u mnie na selenie zawsze mi sie zwracało ze sporą nadwyżką) 5 bp hmm, 1,5 bp uh, bp mfow(starczy koło 12 ale mi sie nigdy nie chcialo rozdrabniać i brałem cały bp) i można huntować bez eq co jest dużą zaletą..... warto sobie zrobić ograniczenie że np na jednego smoka marnujemy max 5 strzałów z hmm, gdyż później możemy się bardzo zdziwic kiedy zobaczymy że nie mamy już run.... aha weź sobie również bp blanków żeby doładowywać swoje zapasy i przy okazji mane spalać na cos porzytecznego..... a co do guardów to nei lubie expic na tych potworach, mocno hitają jak dorwą, w kopalniach jest ciemno więc trzeba marnować capa na magic light wandy które całkiem sporo ważą i pieprzyc sie z lootbagiem, wyjmować go z tych dziur i czaić komu tu wykutać z sd(dodatkowy nakład)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() mysle ze expieinie z 2 monkami i guradami
|
![]() |
![]() |