|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Na www.tibia.com znalazłem dziwnego buga.
Przeglądałem sobie różne postaci na Hibernie i zobaczyłem, że Benosa of Darkness (131 elite) został zabity na 132 przez Deathslicera (22 pal). Nick Deathslicer nie miał hiperłącza (myślę, że wiecie o co chodzi ;P ). Wpisałem "Deathslicer" i okazało się, że ten 22 pal jest na Danubii !!! Jak może postać z Danubii na 22 levelu zabić postać z Hiberny na 132 levelu ???!!! Jak znajdziecie, to wpisujcie tu różne dziwne bugi, które wam się przytrafią. ;P |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Jest taka pułapka po drodze do faraonów, deathslicer. Pewnie jakiś koleś ma nick DeathsIcer (przez duże i) i tyle.
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Gdyby był zabity przez człowieka, to by było podkreślone na niebiesko. A Deathslicer to dokładnie tak jak wyzej napisane pułapka.