|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Wiesh... Ja tez nie wiem i chcialbym sie dowiedziec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() sa 2 miasta minotaurow
![]() 1 na darashi 1 kolo thais w podziemiach, bardzo glemboko, jest tam fajnie dla palka ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() kolo kazodranu ich malo czy nikt nie wie gdzie to miasto
![]() mi chodzi o te kolo thais jak tam dojsc [Edytuj swoje posty, a nie pisz 2 kolejnych. Teraz zrobiłem to za ciebie, następnym razem skasuję oba] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() wiesz edytuj poty nie wiem gdzie o dokladnie wlaz w kanaly i grzeb jak jestems palkiem to wez ze 300stzral bo droga jest ciezka
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Żyrardów
|
![]() Nie chce mi sie wstawiac mapki ale opowiem....
1)Wychodzisz polnocnym mostem z thais. 2)Po lewo jest budka. Schodzisz schodkami na dol. 3)Idziesz na polnoc, schodzisz 2x po drabinie i masz pomieszczenie z rotami 4)Na wschodzie znajdujesz korytarz... baaardzo dlugi. Musisz dojsc do pierwszej drabiny. Schodzisz nia na dol. 5) Przechodzisz przez pola trucizny (exana pox). 6) Nastepnie musisz znalezc pomieszczenie z duza iloscia poison spiderow i dziur. W jednej z nich sa dwa cyklopy. 7) Po ubiciu cyklopow zaczyna sie problem, poniewaz masz przed soba ogromny labirynt. Idziesz dlugo na polnoc. Potem odbijasz w lewo. Potem droga bedzie prowadzila "w miare prosto" i powinienes trafic. Powinienes natrafic na kilka punktów charakterystycznych m.in. a)drabina, a pod nia spore pole fire fieldow. b)drabina, a pod nia smok, gs, ds i ghoule ![]() c)dwa szczury d)kilka drabin pod rzad w gore i w dol Jezeli natrafisz na te punkty to znaczy ze idziesz dobrze. NIE MUSISZ schodzic po drabinach. One nie prowadza do Mintwallin. Po prostu je omin. Swoja droga to bardzo niebezpieczna lokacja i nie wiem czy trafisz z moim nedznym opisem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy na gs i ds musze sie natknac bardzo prosze o mape plz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po drodze do mino town nie ma GS!!!! na poczatku sa 2 drogi 1 przez smoka 2 jest bez niczego, nie ma tam gs, bylem tam i nie zarejestrowalem gians spidera
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki a moglbys zrobic mapke z tymi drogami ktora isc bezpiecznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moglby ktos wkleic mapke albo opisac dojscie do mintwallin??????
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Mapka MintWalin jest na stronce. I jest tam GS, i to chyba 2 respy o ile dobrze pamietam, w tym jeden podwójny. Ale trafic do niech jest dosc ciezko. Sa tez smoki. Ogolnie to nie jest zbyt dobre miejsce dla samotnego palla.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() a z tym miastem minosków na darashi to chodziło o mino pyramid ???????
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() re: Magus
Mozna dojsc bez wpadania do smokow/GS. W miescie sa duze spawny wszystkich rodzajow minotaurow. Paladynem gdzies tak ok 40-50 lvl mozna by sie bawic na bramie (glebiej nie radze wchodzic samemu). Jak byscie doszli do krola to wiedzcie ze przywitanie sie z nim jest szybka metoda na powrot do miasta (swiatyni dokladniej)... no chyba ze ma sie w miare mocna ekipe z GFB.
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Z łona matki :P
![]() |
![]() Kolejny temat o Mintwalin... Czy wy nie znacie magicznego przycisku "szukaj"? mapka juz byla w jednym temacie: http://www.forum.tibia.pl/showthread...ight=mintwalin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Hi do krola to powiedzialem na 40 levelu najtem i nie bylo to wcale takie straszne o ile nie stoi sie kolo Markwina... Widzialem tam juz 30 palow expiących, nie widze problemu : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85