|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Mam Pewne pytanie zebrałem Dosyc Dobra ekipe na hunt na Necromance ale nie wiem dokładnie gdzie on występuje
![]() ![]() a jestem Paladynem i BoHy by mi sie przydały ![]() ![]() bo nie posiadam PACC ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() Necromncer jest to postać tylko dla pacc pozatym ekipa z podobnymi lvl jak twoj to by zdechla zanim byscie do niego doszli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() postacia z twojego podpisu nie dojdziesz do necro
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() ale ja tam jestem tylko maskotką
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Musze cie zmartwic. dopuki nie wydasz tych powiedzmy 90zł na paccka to nie zobaczysz jaka jest przyjemnosc z huntowania necro
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() mhm.... i tak nie dojdziesz do nekro tą postacią więc sobie loota nie pozbierasz, zresztą jest to naprawde wątpliwe czy ta twoja "ekipa" ubiła by chociaż jednego nekro, patrząc na ich wiedze (nie wiedziec gdzie nekro, czy dla facc jest itd) to raczej nie są zbyt potężni ci twoi kumple.....
zresztą nie masz pacca więc nawet jakbys przeszedł na stealth ringu(tylko nie pytaj co to i skąd to wziąć xD) to sobie niepohuncisz ![]() p.s. naprawde uwierzyłeś że dali by ci loota? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() ja spotkalem juz 2 nekromantów:
pierwszy ma taką znajomą Lorię... a drugi lubi cyklopy I obaj występują kolo Thais
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Cytuj:
a) nawet tam nie dojdziesz. b) jesli tam nawet jakims cudem dojdziesz i sprobojesz ukrasc loot kogos to zluruja ci dsa lub necro, a uwież tam dokąd uciec nie bedzie. c) pacc jest potrzebny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Ehhh... z twoim poziomem i danymi w podpisie nie dojdziesz na necro, wedlog mnie najlepiej jest na Darashi (potrzebne PACC) a jesli juz bedziesz mial PACC to se zalatw Steal ring na niewidke no i wystarczy ze pojdziesz z jakis Sorcem 40 lvl najlepiej i zeby on DS przejal. Ale to i tak zaduze ryzyko jak na twoj lvl...
Pozdro 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() a jednak necro jest dla facca i to chyba nawed dwa jeden jest kolo thais w jaskini gdzie sie 2 beho i 1 ghoul resp
![]() (npc jakby sie kto nie skapował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Lodz
|
![]() No to zeby nie zakladac nowego tematu to czy ja bym dal rade na necro z 40 paladynem??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Rade to dasz ale co do ilości UH to co innego..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Dam ci rade.Nabij se 40/50
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Lodz
|
![]() Hide a jesli chodzi to jakimi runkami bic?? Hmm, explo, sd ?? Jak pojde to nakrece filmik ale najpierw musze na demony sie przygotowac bo w niedzile ide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @ up:
demon rabbity ? @ dionix : to sa npc nekromanci |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Azux:
Rade dasz,weź z 10~ bp UH wal z HMM'ów.Na wszelki wypadek weź ze sobą blokera,załatw mu UH'y to może Ci da BoH'y jak wypadną (jak w moim przypadku ![]() @Topic: Z Twoim doświadczeniem to raczej sobie nie pohuncisz Necrosów choćby dlatego,że nie masz pacca.Zresztą nawet byś przez Stalkery nie przeszedł bez GFB,jakby Cię zblokowały to masz przesrane. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() ja necro blokowałem z 17 lvl
![]() to film z necro ![]() http://rapidshare.de/files/2864985/necro.rec.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Najlepiej jest wziasc runke convince i zauroczyc jakiegos przystojnego dsa w okolicy. Najlepszy bloker - nie marudzi, nie kradnie loota i nie pozera za duzo UH. Z samych boltow bedzie ciezko wyczyscic palkiem spawna, szczegolnie jak wyskocza 3 necro z summonami na raz, bez GFB sie nei obejdzie. I pewnie trzeba bedzie sie wspomagac hmmami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Nie zakladam nowego topica ale mam powazny pr0bl3m . Otoz bylem sobie na ncrmcerah i wszystko jest git, good, r0x, ownZ, poki nie dojdzie do takiej sytuacji: bije sobie necro (a nawet czasem 2) , i wszystko idzie r0x DSik bloczy, ja bije z HMM/GFB, a tu nagle wyskakuje DS na mojego DSa, albo jeszcze lepiej, na mnie. Co moge zrobic, bo szkoda mi SD, a nie wiem co mozna z tym fantem zrobic
![]() PS Huntuje na Darashii |
![]() |
![]() |