|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() Rekrutujemy lvl 20 +, nie możesz być na black list.
Wszystkie profesje. Organizujemy questy, hunty i wiele innych. Pisać w grze do Survivor Avatar lub w tym temacie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Jestem zainteresowany :
-Druid -24lvl -41mlvl -21/22-sword -nie znajdziecie mnie na BL -juz od dawna szukam gildii ktora organizowalaby ruzne imprezy typu wspulne hunty i rozwiazywanie questow, w ktorej znalazl bym ludzi milych, nie bluzniacych, aktywnych na guild chat'cie ludzi.(mam nadzieje ze kiedys znajde-moze nawet wczesniej niz mysle po tym jak napisalem tego posta ![]() Jesli ktos mi da jakas pozytywna odpowiedz jestem sklonny udostepnic inne informacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jestem zainteresowany tą propozycją
Jestem sorcerem : Mielonka -26 lev -38 mlev - nie ma mnie na black list - jestem w AB -czekam na odpowiedz Dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() jestem zainteresowany gildia ma knighta na 25lvl mam paca itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: kraków
Świat: Aurea
|
![]() czesc
chcialbym przylaczyc sie do twojej gildi Norco'Vips knight 20lvl 4mlvl 47/45 sword bright sword crown helmet k armor p legi dargon shield gg2235578 albo w grze Norco'Vips ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
|
![]() Geli Kanus
lvl 20 mlvl22 Jestem bardzo zainteresowany wejsciem do waszej gildi *** CARLIN *** ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() chcialbym sie przylonczyc
knight Dzielnicowy Baran lvl 28 mlvl 4 skille 61/58 nie ma mnie na bl |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Frampol
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Nck: Eldor raidancer
Profesja: Knight Skils:60/60 ( trenuje) lvl:22 niejestem na Blacklist mlvl 3 (5% do 4) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jesli to nadal aktualne chciałbym zgłosić swoją chęć wstapienia do gildii.
Dane o postaci: Name: Szaman Ziemi Profesja: Sorcerer Lvl: 28 Mlvl:46 ![]() Nie znajduję się na blackliscie. Aktualnie dosyć często jestem online. Proszę pisać do mnie jeśli moja prośba zostałaby rozpatrzona ; ) Ostatnio edytowany przez Szaman from Secura - 05-10-2005 o 21:58. |
![]() |