|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Siema wiara pisze poraz pierwszy i chcial bym sie dowiedziec dlaczego na forum tibi nie wolno rozmawiac o questach prosze o odpowiedz!!!
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Ponieważ jest to łamanie regulaminu tego forum.
A pozatym już wiele osób mówiło w innych tematach dlaczego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() wiem ze to lamanie regulamina ale czemu? Ja nie czytalem zbyt wiele tematów tylko chcialem sie dowiedziec co jeset w tym takiego zlego? Jezeli tutaj nie mozna dowiedziec sie o questach to gdzie?
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jako iż jest to oficjalna strona o Tibi obowiązują tu Tibia Rules, oraz wszelkie prawa z Tibi. Dlatego nie można rozmawiać o Questach.
Co to za przyjemność jak znasz rozwiązanie questa i tylko idzesz w miejsca które musisz i wszystko już wiesz jak zrobić? ŻADNA! Jednak gdy sam zrobisz jakiegos questa to wtedy jest dopiero radocha. Pozatym zobacz sobie na inne polskie fora na których można rozmawiać o questach... Przecież to jest śmieszne jeden user za drugim powtarza albo mówi głupoty. Bajzel na forum straszny mają. A i tak nikt kto zrobił jakiegoś questa którego zrobienie zajęło mu dużo czasu nie powie ci dokładnie co masz zrobić bo skoro on się męczył to czemu ty masz mieć łatwo? I tak jest dobrze. Closed... |
![]() |