|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Chciałbym sie dowiedziec czy opłaca sie kupic pacca? Jeżeli tak to gdzie sie go kupuje i ile kosztuje? Podobno bez pacca nie wolno isc na demony, dczego? ?(
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Pacc raczej oplaca sie kupic jezeli masz zamiar dluzej grac w ta gre. Kupuje sie go za prawdziwe pieniadze(okolo 100zl na 3 miesciace). Dodaje on nowe tereny, powory, zawsze sie zalogujesz(za 1 razem), nowy serwer, czary itd.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() hmmm... może sprostuje...
1. 90 zł za 3 miechy... 2. wcale nie dodaje nowych terenów, bo one tam są, tylko jak kupisz pacca to możesz tam popłynąc/polecieć. Tak samo z potworami (te potwory są na tych terenach dla pacc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale gdzie to sie placi? I jak dlugo musisz czekac na aktytwacje konta? Na jakie potwory nie wolno isc bez pacca? Wiem tylko ze nie wolno isc na demona i jeszcze na co?
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() osobiście mam pacca i każdy kto potwierdza moja tezę Tibia the best powinień kupić pacca. Wchidz na stronke Tibi i logujesz sie. Później kilkasz na Get preimum account czy jakoś tam. WypeŁniasz formularz, wlacasz im na konto kaske
1) 3 miesiące 83 zŁ + koszt przlwu wplaty kasy 2) 7 miesiecy 172 zŁ + koszt przlwu wplaty kasy 3) 11 miesiecy 79 USD + koszt przlwu wplaty kasy Polecam kartą ryzyko jest ale pacc w tym samym dniu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Co do tego czy chcesz kupić PACCA to powiedz sobei:
-Jak długo grasz w tą grę. -Czy jak zginiesz to mówisz sobie ze ja rzucasz?? - do jakiego najwyższego levelu doszedłęś?? - Czy stać cię an to?? Jeśli grasz w tibie długo, nie masz dosc tej gry po śmierci i potrafisz dobrze grać, oraz stać scię to kup- inaczej nie kupuj (jedna odpowiedź- to może cośtam warto, ale 2 to juz nie kupuj bo nbędziesz potem aksy załował)
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() jak jestes FACC na niskim levelu to nie widzisz asz takiej roznicy miedzy pacckiem i facckiem
ale ja ci powiem jedno PACC CZLOWIEKU TO TAK WYRABANA RZECZ ZE NIE PYTAJ mag bez niego ani rusz, juz na 30 lvl odczuwamy powazne konsekwencje facca,a na 50??? kupuj jak masz 20 lvl i 20 k w depo oczywiscie jak cie stac i jak czujesz ze grac bedziesz w Tibie(tak jak ja)do konca smierci....mojej allbo Tibii(cos mi tu pachnie Psami) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Krotko i tresciwie. Oplaca!
Jesli chcesz sie dowiedzec wiecej co daje pacc to polecam www.tibia.com tam jest wszystko opisane a btw: angielski na poziomie podstawowym albo popros kogos kto dobrze zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest wiel argumętow mowiacych za oplacalnoscai pacca tylko jest jedna ogromna wada jest bardzo drogi
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Free ACCount-wystarczy pomyslec, ze jak PACC to Premium Acc, to czym moze byc FACC...
![]() No niby pacc sie bardzo oplaca i daje pelno krozysci ale dla mnie jest za drogi i dlatego jak bede chcial kupic pacca to wole poczekac az za gp beda sprzedawac ![]() PS.16 lvl to na razie mi tak nie zalezy ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja mam 17 wiec tez mnie sie tak nie spieszy ale poprostu chcialem sie dowiedziec cos o paccu
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() qrde słysze ostatnio same dobre rzeczy o paccu a czy naprazykład czy to prawda że jak:
1.Kończy sie pacc a mamy wygląd dostępny tylko dla pacca to on zostaje(jak sie jusz pacc skończy) 2.Jesli jesteśmy np na Edron a pacc sie zkonczył to dalej tam jesteśmy aż do powrotu na tereny dla wszystkich ?( 3.Jak zapomnimy zabrać żeczy np. z edron jak sie pacc skończy to one tam zostają i czekają w dp aż do wykupienie pacca nowego (żeby je zabrać jak sie zapomniało ehh za taką pomyłkę całe 80 coś tam zł) 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobre pytania tez chciałbym to wiedziec
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu. Taka rymowanka: kup se pacca, to sie oplaca ![]() ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
|
![]() Jak juz jest ten temat chcialbym tez sie o cos spytac , wiec tak: Mam jzu kase i karte kredytowa i co teraz wiem ze trzeba dac get premmium account i cio jest dalej? Czy napewno bede mial Pacca?? A jak nie to odesla mi kase??? W koncu Pacc na 11 miechuw to nie byle jaka kasa..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2004
![]() |
![]() tylko czemu nikt nie wspomnial, ze pacca mozna takze kupic od innego gracza? co wedlug mnie bardziej sie oplaca. nie musisz pieniedzy na realu wydawac a nie ma w tym nic nielegalnego bo cipy i tak zarabiaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
|
![]() Hehehe... Patrick sprubuj kupic od kogos Pacca to po tygodniu bedziesz mial B A N A : :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() a ja sadze ze jezeli masz laggi to pacc jest definitywnie bezsensu to jest wedlug mnie najwazniejsze
jakbym nie mial lagow to bym sie zastanowil nad kupnem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a ile trwa wysylanie pieniedzy i kiedy ci uruchomia nowe konto
![]()