|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Rok 2005. Poziom przestępczości na całym świecie drastycznie wraca.
I jedyną nadzieją dla tej krainy jest... Nowak. Agent Nowak. ![]() Prędko przestał oglądać telewizję i zwrócił głowę w stronę nadchodzącej osoby. ![]() Wyruszył więc na poszukiwanie poszlak. Jak powiedział Pershing, tak się stało - Anerui czekał na niego. ![]() Agent X zostawił pomocnika z ciężkim zadaniem i sam podążył dalej tropem. ![]() Bez chwili wahania bohater prędkim krokiem poszedł do biblioteki. ![]() Gdy sprawdzał zawartość szafki, usłyszał krzyk przyjaciela, Wiesia. ![]() Biegł ile sił w nogach. ![]() Był coraz bliżej, aż... ![]() ... dotarł. ![]() Nowak zawsze próbuje zakończyć sprawę bezboleśnie, tak zrobił i w tym przypadku. ![]() Perswazja była owocna, jednak bohater nie spytał nawet Wiesia o zdrowie i prędko pobiegł po misję. Niestety zastał tylko płonący budynek biblioteki. Rzucił się w płomienie w poszukiwaniu kartki. ![]() Przejście za nim zawaliło się. Co gorsza, kartka z misją w połowie spłonęła, a podpalacz bez przeszkód uciekł. X szukał wyjścia, lecz dostrzegł jedynie okno. Bez wahania rzucił się przez nie z nadzieją przeżycia. ![]() Wypowiedział tylko słowa ulubionego przysłowia i wybijając szybę skoczył w dół. ![]() I poleciał... ![]() Co stanie się z Nowakiem? Czy zdoła przeżyć? Czy schwyta podpalacza? Czy wykona misję? Czy obejrzy upragniony odcinek Tibiomonów? O tym w następnym odcinku. __________________ Wybaczcie pikselozę niektórych postaci oraz liczne błędy - w końcu było to moje 1 fake story. ![]() Żartuję. Bluzgajcie mnie, jeśli chcecie, jednak z największą aprobatą przyjmę wytknięcie poszczególnych błędów. Druga część w poście na 2 stronie!
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 04-07-2005 o 17:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() Pomysł 7/10 (misje misje misje....)
Wykonanie 5/10 (so sux powklejane!) Ogólnie jak na newbie to dobrze to zrobiłeś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będę wytykał błędów technicznych, bo tych dużo w historyjce nie ma. Mi sięten fejk podobał. Całkiem fajny plot, jestem tam aktorem drugoplanowym, ale cóż. Rób to dalej!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() calkiem fajny mam nadzieje ze to trochwe pozniej rozwiniesz ale nie zrozumialem jendego watku (nie wiem czy smiensze czy to wazne bylo ) co tam bubble robi?? walsciciwe to wypowiada tylko jedn zdanie ale nie rozumiem po co one sie tam znalazlo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: toruń
![]() ![]() |
![]() Bardzo fajne jak na mój gust. Twórz szybko kolejną część bo już nie mogę się doczekać. Ogólnie nie było dużo błędów, podobało mi się.
![]() Błędy to były głównie pikselowane postacie. Będzie lepiej. ![]() P.S. Nie słyszałem nigdy o Tibiomonach ![]() Ostatnio edytowany przez Tbianator - 04-07-2005 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Aleja zdechłych kotów
|
![]() Jak dla mnie za***ista chistoryjka.Czekam n dalsza czesc co stanie sie z nowakiem ?
ale jejstem ciekawy jejciu ;p Gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() POmysł 10/10 - git, mi się bardzo podoba
Wykonanie 8/10 - pare niedociągnieć, czasami można by było użyć blura by wyrównać piskeloze, ale tak to też cute Razem 9/10 - historyjka ciekawa, śmieszna i wciągająca, czekam na więcej faków i dalszą część historii ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: toruń
![]() ![]() |
![]() Więcej tylko takich osób.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() odlotowy ten fake rob wiecej ale niezapomnij o wiesiu
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Fajny fake, ciekawy, nie moge sie doczekac dalszych czesci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Smieszne, szkoda, ze takie slabe wykonanie. Pracuj dalej i pamietaj o zabawnej fabule!
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
![]() |
![]() czekam na wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Uh , podobł mi sie kaskaderski popis "głową w ściane" w bibliotece...
całkiem spora dawka humoru, pare nowych rzeczy 8/10 wykonanie 7/10 pomysł Rób więcej ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Kolejna część w drodze.
Dojedzie jutro rano. ![]() @Osoba, która pytałą o Bubble (wybacz, że nie pamiętam twojego nicka - nie chcę przewijać do tyłu, bo moje łącze chwilowo strasznie laguje): To był taki mały detalik - do sklepu przychodzi Bubble, a sklepikarz ją spławia, bo jest zajęty obsługą nowaka. Bubble odpowiada po pseudo-chińsku, bowiem pochodzi z Hong-Kongu. I nie martwcie się - wykonanie będzie coraz lepsze. Codziennie od 6 dni kładę się o północy i budzę się dość wcześnie, zatem moje oczy mogły się lekko odkalibrować. ![]() Prace wciąż trwają, więc już się bójcie... ![]() ----------- I stało się - przyszła nowa część. Miłego oglądania. ![]() ----------- Bohater obudził się gdzieś. Było zimno i wszędzie dało się usłyszeć potworny pisk szczurów. ![]() Nagle silne uderzenie zbudziło go. ![]() Thomas był osobą, której można zaufać, więc Nowak nie myślał nawet, po co może wzywać go sam właściciel Tibia Royal Mail. ![]() Zszedł na dół. ![]() Gdy tylko wszedł na górę i zapukał w drzwi, z drugiej strony usłyszał przeraźliwy pisk pewnego wulgarnego staruszka. ![]() Po wejściu do pokoju, starsza osoba odesłała go do szafki ![]() W szafce znajdował się najnowszy model pistoletu Magnum. ![]() Agent X, ciekawy przeznaczenia broni, wyraźnie wysłuchał zleceniodawcy. ![]() Chwila myślenia i pomysł schowania się... ![]() ... nigdzie. Późnym wieczorem w drugiej sali dało się usłyszeć ciche szuranie czyichś lekkich, skórzanych butów. ![]() Jeden ze zbirów przedstawił celną wiadomość. ![]() Potem można było usłyszeć tylko energiczną ucieczkę dwóch chojraków. ![]() Trudno... bohater wyjrzał przez okno. ![]() Czy Nowak zdoła jeszcze obejrzeć walkę Pikachu i CipSoftmeliona? Czy jego telewizor został nienaruszony? Czy zdoła ocalić świat (znowu)? O tym w kolejnym, pełnym akcji, odcinku. ----------- Wybaczcie małą ilość akcji i zabawnych momentów, najwyraźniej moja dzisiejsza wena się wyczerpała. Możecie już bać się odcinka, który nadejdzie jutro. Trzecia część w trzecim poście na 3 stronie tematu.
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 07-07-2005 o 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Możesz zrobić coś ze mną, bowiem nazywam się Nowak (na serio -.- )... hehe. dobry fake, super śmieszny, wykonanie nawet-nawet... nic więcej nie wymyśle do tego komenta..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Fajny fake i najlepsze było z tymi ulotkami
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Za***iste tu jest śmiesznie XD i texty z losuxa xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cudowne!
Baardzo mi się podoba!!! Rób dalej, nie moge sie doczekać następnych części! Tylko nie zapomnij o wiesiu!!