|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Fake story zrobione z nudów. Przepraszam za czcionke ale byla robiona wlasnorecznie. Z powodu ,ze nie mam programu do Pisania Czcionką Tibijską.Prosze o wyrozumialosc. Jesli będą dobre komentarze to zrobie kolejne odcinki.
W swojej rezydencji Zyl tajny GM. Byl on od tajnych akcji. Mial dwoje sluzby. Pewnego razu... ![]() ![]() W tajnym miejscu zebral grupe i podzielil ja na trzy oddzialy. 1(Alfa) Po srodku. Byl to jego osobisty oddzial paladynów. 2(Beta)Po lewej. Byl to oddzial magów.Zostal wyslany do siedziby CipSoft. 3(Gamma) Zwiadowczy zlozony z knightów. Prezes:Zebraliśmy się tutaj aby podzielić siena grupy i wytępić noobów. Jak to sie nam uda będziecie bohaterami. Pierwsza grupa- ALFA ZA MNĄ. druga grupa- BETA do SIEDZIBY CIPSOFTU. TRZECIA GRUPA- GAMMA NA ZWIADY. W tajnej siedzibie grupy ALFA. Prezes. Nooby opanowaly depo. Musimy ich zabić. Przyszykować sprzęt. ZA MNĄ. Przepraszam za nie dokończenie. Mam więcej fejków z tej części. Ale imageshack już u mnie nie dziala. Jak można inaczej wrzucić zdjęcia? Prosze o szybko odpowiedź. Proszę |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() No moim zdaniem niezafajne nudno sie zapowiada bo jsuz duzo bylo o noobach i to jsuz zaczyna nudzic.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Widze tylko 2 badziewne obrazki... A wy?
Na tym drugim to ten stół do sufitu przyklejony? Bo ponad ścianą jest... Ostatnio edytowany przez Hieyan - 04-07-2005 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() eeee....a gdzie reszta obrazkow?Widze tylko 2
![]() Chyba popelniles maly blad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |