|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: siemiatycze
![]() |
![]() Poprosu maja dobre miejsca i graja cale dnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Radom
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Takie tematy juz byly ale albo
1. graja bardzo duzo (np. 16 h dziennie) 2. graja w kilka osob jedna postacia i wogole musza byc to bardzo doswiadczone osoby ktore juz od dawna graja w tibie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() kilka nieprzespanych nocy albo acc sharing. na titanii kiedys byl taki temat kto ile wytrzymal non stop przy tibii i relkordzista wytrzymal 140 godzin. wystarczy dopasc jakas gobra kopalnie, jakies necro czy cos i naprawde mozna szybko poexpic
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak komuś zależy to, może bardzo długo grać.
Lub może lubić się dzielić.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Są to po prostu po*******eńce ( 140 h przy tibii
![]() ![]() ![]() ![]() Lepiej jarać skuna niż grać w Tibie !! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Na tym forum czytalem wywiad z kolesiem co nabil w 2,5 miesiaca 95 lvl
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 04-07-2005 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Martin Mac'Clay
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 42
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Poprostu im dłużej grasz tym szybciej expisz
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() To jest tak jak napisal Pawik. Zalozmy, ze mam 20 lv i dziennie zdobywam po 10-20k expa, lecz przy wiekszym lv sa wieksze skille. Gracz poznaje nowe expowiska i robi jakies 85-100k expa, a nawet czasem 200k expa dziennie. Gdy robi nowego chara to wyskilluje go sobie do takich parametrow, ktore pozwola mu bez wiekszej straty run/amunicji expic w tej dobrej miejscowce i na hardcorze expi tam nie zwazajac na liczne deady, ktore odrabia w godzinke. No to zem sie rozpisal.
Pozdro~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze:Mają pacca
Po drugie:Grają pewnie z TBI(maja pewnie jakies funckej wlaczone ze uciekaja do dp przy PK) Po trzecie:Mają fajne miejsce do expienia.
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() @up: A co to za problem uciec do depo jak nie masz pz locka i masz uhy? No chyba, ze masz lagi. UH boty maja to do siebie, ze nigdy nie uhna cie tak szybko jak ty bys sie sam uhnal
![]() @Gremlin: Pomijam twoj przypadek gdzie masz cos okolo 100lv. Chodzilo mi bardziej o to co autor powiedzial 45-50lv i to czego autor nie powiedzial ale wywnioskowalem, ze chodzi o jakis nowy server bo z reguly tam ludzie poginaja z lvlem jak z gownem po polu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Z 45 do 50 w 3 dni ?
Dla knighta i palla to raczej zabawa a nie PGowanie ostre... Mag bez run na tych lvlach na upartego moze robic po pół lvla dziennie[a przynajmniej kiedyś się dało jak mało kto znał larvy na Ankra ![]() |
![]() |
![]() |