|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() Ostatnio na moim swiece jakim jest Lucera zauwazylem duzo ludzi ktorzy krzycza "I Winner Fire Sword(polacy wy tez mozecie wygrac)". Moj kolega postanowil odwiedzic stronke na której "wygrywano" itemki. Strona wygladala niczym oficjalna strona Tibi .Wykonal quiz i niby wygral crown legi i crown arm. Jednak okazalo sie ze jest schakowany. Z tego co mi wiadomo bardzo ludzi dalo sie na to nabrac i nie popelniaj tego samego bledu co oni.Przypuszczam iz GM oraz CipSoft nic o tym nie wiedza tak wiec sami musimy sie przed tym chronic.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Aleś ty szybki ... ciągle pojawiają sie takie stronki, były są i będą. Tyle sie mówi żeby nie wchodzić na żadne stronki oferowane przez innych graczy ale jednak zawsze znajdą sie jakieś naiwniaki ;/
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() OMG, kryjmy się!!!!!!!%@*#&%#@11111
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() No brawo odkryles ameryke. Coraz wiecej tematow tego typu to nie ma sensu OMG!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
|
![]() nie krytykujcie...z pewnoscia 11 latkowi ktory dopiero zaczal przygode z tibia wydaje sie ze odkryl cos bardzo waznego o czym 99,9% populacji tibijczykow nie wie...licza sie checi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Najnowszo modo jest robienie fan site z programami w których som keyloggery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() P.S. Na pewno on dopiero zaczyna z Tibią ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
|
![]() Zaczyn nie zaczyna(mam nadzieje ze zaczyna)jakby nie patrzec stara sie ostrzec innych wiec na krytyke nie zasluguje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() @Topic:
O tym jak juz poprzednicy napisali juz od dawna wiadomo. Trzeba przeczytac zasady bezpieczenstwa (o ile dobrze kojarze to na www.tibia.com jest). @Rycerz Marixon Patrzac na Twoj wiek, i wiek ktory podales w poscie stwierdzam ze nie grasz zbyt dlugo w Tibie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Osoba która mnie zglosila za niepoprawno forme pisania, jest jakas popier******,
po pierwsze ja niepisze 1 zdania 10 min tylko max 2 sekundy.. po drugie mam zaswiadczenia na dysortografie ... i jak niewie to niech sie niewtrąca ok? uprzedzenie na przyszłosź |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Ta, ktos nie ma co robic i rozdaje crown sety i fs'y za darmo, ludzie pomyslcie czasami, to naprawde nie boli...
|
![]() |
![]() |