|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() necro uciekaja i strzelaja swoim pociskami. wniosek - nie potrzebujesz skilli tylko level. im wyzszy tym lepszy. uwazajcie jednak, bo necro zadko wystepuja pojedynczo i niezle sie lecza wiec dobrze szybko zabijac.
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() zgadza sie potrzebny Ci dobry lvl i runki (hmmy albo gfb).
solowac z boltow mozna ale jest to nie oplacalne i w przypadku wiekszej ilosci necro moze sie okazac niebezpieczne. Zwlaszcza ze necro maja obstawe z dsowi duchow i czasami nie bardzo jest gdzie uciekac.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() nie wiem jakie muszom byc minimalene skille na nbecra ale ja moim kajtkiem na skillach 85 w clubie z whamera na pare szotow go bralem poprostu lame
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Robol już 2 upomnienia ty to jesteś szatan
![]() Cytuj:
![]() -------------------------------------------------- Ok a teraz wracamy do tematu J blokowałem Necro na 40 lvl ze skilami 71/69 szło mi około 1 uh na 1 necro ( no może czasami mniej) Ale byłem z 1 Palkiem i 1 Sorcem. Trzęba też umniejętnie je zabijać bloker musi stać w miejscu, nie ma sensu żeby prubował bić Necro, bo ten pan ucieka i strzela z Hmm. Necro też przywołuje potworki więc kiedy do blokera idzie mumia radze ja zabić najlepiej paladyn. Tak my to robiliśmy i nieźle nam szło ![]()
![]() |