|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() >>KRZYZ ZWYCIESTWA<<
Ten Morian! Zawsze mu sie chce jakiegos miec zwierzaka... Pewnego dnia.... ![]() Nie nauczyl sie oczywiscie dobrze robic aby jego zwierzeta nie jadly ludzi ![]() ![]() Oczywiscie im bardzo smakowaly ludzkie czesci ciala... ![]() Od czasu do czasu noobowskie napady zdarzaja sie i w Thais... ![]() Oczywiscie jak Bóg przypisal cechy zwierzetom kiedys powiedzial... Zwierzeta maja bronic swych wlascicieli.... ![]() Morii polowal na krzyz zwyciestwa ktory nie wiedzial do czego sluzy bo sie glupek nie uczyl... ![]() Jego kolega z podstawowki imieniem Sam prowadzil sklepik z wa... qrde z zbrojami... ![]() Na poczatku Sam nie wyjawil slowa ale Morian musial go postraszyc swoim "zwierzatkiem ![]() ![]() Hurraaa!!!! Morian znalazl krzyz zwyciestwa!!!!! Ale.... Do czego on sluzy... Morian sie nie uczy..... ![]() Jak poszedl do swiatyni zobaczyl Monka!!!! ![]() CZ.2 >>>Widmo Rookgarda<<< Po dlugiej gonitwie..... Quentin : Cholera! Myslalem ze mnie rozwalicie. Jestem mnichem! Moge was przeteleportowac do gor! Morian Kaipeia: Ok! Teleportuj. Zerek: Mlask! Mnich... Smaczne to to! Quentin: Na gorze jest teleport. Przeteleportuje was do, hep, gor Czarownika Kedzion Qwaleja! Morian Kaipeia: Ok! Dzieki ziom! Zerek: Wraur! Nasi bohaterowie udali sie do teleportu. ![]() CO SIE OKAZALO!!!!??? Quentin byl na lekkim rauszu ![]() Morian jest na rooku ze swoim levelem 20 ale bez eq z maina i postacia. ![]() Poszli wiec na zachod poniewaz byl tam teleport do maina jesli ktos przypadkowo by zostal na rooku. ![]() Nagle ujrzeli nooby! Oczywiscie CENZURA zobaczyl odrazu naszego Zerka. ![]() W zwiazku ze niektorzy forumicze sa zbyt mlodzi na gonitwy i miażdżenie glow toporem, pokazuje tylko cos po walce... ![]() Nasi bohaterowie zdecydowali sie opuscic niegoscinny Rookgard ![]() ![]() Spotkali Hyiacyntha ![]() ![]() ![]() Hyiacynth utworzyl teleport i.... ![]() Bohaterowie pozegnali sie z Rookiem ![]() ![]() Wrocili na Mainland, a Morian powrocil do swej postaci, JUPI!!!! ![]() ![]() Komentujcie...
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 08-07-2005 o 13:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Fajnie, tyle że on miał siedem krzyżów zwycięstwa przed znalezieniem jednego -.-. Kólersko wklejone słowa postaci. Moge autograf?
@down A to ty tworzyłeś fejkze scenąw barze? W czuwałem podobeństwo do jakiegoś innego tylko nie wiedziałemz czym mi się kojarzy ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 06-07-2005 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() W tym barze to czuje ze cos ode mnie zostalo zgapione
![]() Ale dlaczego zerek jest zwierzeciem? sluchaj tego: Cytuj:
![]() ![]() ![]() Fake tam moze byc tylko troche slabe wykonanie, sczegolnie te wklejone postacie i inne itemy :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Dobre tylko... anie wazne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Ja tez chce miec takie zwierzatko... Klopot bedzie jak w przyszlosci poprosi o Demona
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Fabuła fajna, chociarz sie urywa, ja tego nie lubie. Ale straszna jakość
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W zwiazku z wieksza iloscia raczej...pozytywnych?; komentarzy biore sie za nastepna czesc zatytuowana.......
>>>>>>MROCZNE WIDMO GOR PIJANEGO STARCA<<<<<<
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Tytul bardzo zacheca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() NIE PISZEMY TEKSTU ZARAZ PO 'says:' !
Dam Ci przyklad jak to powinno wygladac: Cytuj:
Postacie sa wklejone bardzo zle, a i pomysl oklepan.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 07-07-2005 o 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Fajne tylko troche podobne do Plany zniszczenia tibii!
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ziomóś przegieleś. Śmiechu co nie miara
![]() POZDRO ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary... ostatni fake mnie powalil na kolana....rob wiecej takich...
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() Pikne i tyla. Pikne ! ! ! More plax!!!!111oneoneonerazrazrazrazrazjedenjedenjeden
P.S. Co się stało z Samem? Padł czy uciekł?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() jeju... moze przed robieniem fake przeczytaj WSZYSTKIE poradniki i dopiero zacznij, postac na rooku ma inny nick jak ta na mainie, wogole oni świecą, gdy zerek zabija tych noobow na rooku, to on swieci, te ciała tez?! , naprawde radze poczytaj troche o tym...
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Świat: Morgana
![]() |
![]() Eee, jest wiele błędów, a jeden mnie zdołował bardziej niż inne. Na początku, na mainie bohater ma na imię Morian Kaipeia, a jak go teleportuje na rook to Rexus Dimento. -.- Radzę się jeszcze podszkolić, bo ja marnuje 5 minut mojego życia na przejżenie takiego shitu. Na szczęście całego topicu nie przejżałem. (reszty błędów omawiać nie będę, bo stracę następne 5-10 minut życia)
EDIT Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Maciosek - 08-07-2005 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Mi sie nie podobalo to ze nie sprobowales usunac textow innych graczy lub tez samych graczy na przyklad:
-na pierwszym fake'u widac jakiegos kolesia (nie barmana) -na ostatnim fake'u ktos krzyknal Ah!Zamknij Morde!! (troche brzydko to wyglada ![]() fabula fajna nawet rob dalej ;] poogladam chociaz fake story a nie czekam i czekam na zemste dokeina albo przygody Vethiego =/ |
![]() |
![]() |