|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Mam problem i sam se niemoge poradzic, otóż to do południa grałem bez problemo ale gdy wieczorem zasiadłem do komputera niechce mi sie ani wczytac lista postaci ani wlaczyc stronka www.tibia.com :/inne stronki działaja bez problemow etc, moze mi ktos pomoc?
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Elewacja? -.^
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Vielebny
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Zbanowany, zhakowany aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 To przez tych evul GMow bo oni sa zli i zli -.-
Btw. to nawet dobrze, idz poczytac albo cos :P Ostatnio edytowany przez Elernor - 06-07-2005 o 22:28. Powód: EVUL!!!!!!111 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!1111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widac ze masz 14 lat, Czy ktos moze napisac sensowny post?
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dużo nam nie mówi, takie "nie działa".
Może poprostu coś siadło na chwilę w serverze w Tibi, czasem też tak miałem.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Hord Xanti
Profesja: Knight
Poziom: 9
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Mi tesh to sie ostatnio zdaza i tesh niewiem co to moze byc.
@up chodzi o to ze masz cały czas connect.... coś tam ![]() Ostatnio edytowany przez Arelt Koristo - 06-07-2005 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() zdaza sie? i co robisz? samo przechodzi po jakim czasie? bo mi pierwszy raz tak sie stalo i mala panika...
Dużo nam nie mówi, takie "nie działa". a co mam ci wklejic screeny jak wypisuje ze niemozna wyswietlic strony?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Hord Xanti
Profesja: Knight
Poziom: 9
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() u mnie przechodzi do 10-15 minut puzniej jush spoko loguje
VVVVVVVVV 2 godz to troche dlugo ja jush niewiem co to moze byc vvvvvvvv Ostatnio edytowany przez Arelt Koristo - 06-07-2005 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
umnie to trwa juz prawie 2 godziny:/
|
![]() |
![]() |